Яким повинен бути догляд за шкірою навесні

27 квітня 2019

Погода стає тепліше, так як настала весна. Але і літо не за горами!
Всі починають більше рухатися, стають активнішими, інтенсивніше стежать за фігурою і змінюють догляд за шкірою.
І це правильно! Адже в весняно-літній період наша шкіра вимагає зволоження.

З'явилися сонячні промені радують око і підвищують настрій, але не зовсім добре впливають на шкіру.
З'являються неприємні висипання, подразнення або акне, тургор знижується, шкіра лущиться або, навпаки, має жирним блиском. Які методи боротьби з неприємними сезонними проблемами шкіри? Ми зібрали топ-3 проблемки і детально розписали поради від Beauty Whims по кожній.

Обов'язкові, на нашу думку до вживання навесні і влітку так звані «вітаміни краси» - А і С. Вони стимулюють вироблення в шкірі колагену, тим самим значно вирівнюють колір обличчя. Шкіра таким чином насичується вітамінами і має здоровий відтінок.
Також є думка, що дані вітаміни молодят і покращують обмінні процеси.
Саме тому брокколі цінується як "еліксир молодості", в ньому подвійна або навіть потрійна доза аскорбінової кислоти.
Але одних вітамінів мало, щоб задобрити примхливу шкіру навесні.

Давайте пройдемося по найпоширеніших проблем шкіри, які мучили коли-небудь всіх дівчат нашої планети.

Проблема No1 - Тьмяність і втома
Твоя шкіра, схоже, втомилася, їй недостатньо догляд. Вона вимагає не тільки звичайного зволоження, а й змін «зсередини».
Необхідно пити за день не менше 1,5 літрів чистої води для того щоб шкіра виглядала здоровою. Приймаючи душ, зробити температуру води більш холодної. Не забувати і про контрастний душ, який відмінно допоможе тонізувати тіло і надати організму бадьорості.

Проблема No2 - Лущення
Холодний вітер і міцні морози люблять дарувати нашій шкірі сухість та лущення. Що робити? Завдання на літо-весну ясна - вкрай важливо повернути шкірі свіжість. Передові косметологи рекомендують відмінні відновлювальні процедури - скрабірованіе і пілінг.

Проблема No3 - Алергічні реакції
При зміні холодного сезону теплим, ми наполягаємо на тому, щоб "перекроювати" косметичку. Віддати перевагу легким, дихаючим структурам. Адже шкіра обличчя сильно піддається їх впливу.

Тему зволоження і догляду за шкірою ми продовжимо. Чекайте наступних статей! Нагадуємо, що компанія "Beauty Whims" - це вже багаторічно сформований бренд в індустрії краси. Нам ви точно можете довіряти!

Популярная продукция