Топ-10 модних відтінків на літо

4 липня 2018

Літо - пора особливого настрою, жарких днів, яскравих фарб як в одязі так і оформленні нагідок. Це також сезон квітів, моря, джинсових шорт і довгоочікуваного відпочинку. А літо вже настало, так що давайте розберемо лак якого кольору буде модним і доречним в цьому сезоні.

10 наймодніших кольорів манікюру на літо 2018:
1. «Яскраві»: від насиченого червоного, сонячного жовтого до незвичайного зеленого або соковитого ультрамарину.
2. Нюдовие. Нюдовий лак - це класика. Ніжний пудровий беж, беж, карамель, пастель, кремовий, пісочний або з нотками рожевого. Чудові відтінки як на свято, так на кожен день. І виглядає він на нігтях просто неймовірно, роблячи їх доглянутими і акуратними. З різними формами нігтів нюд виглядає по-різному. З такою основою можна відкрити двері будь-яких експериментів.
3. І куди без ще однієї класики. Який? Звичайно ж, червоного лаку, який завжди привертає увагу. Цей лак завжди доречний, хоч в літніх casual, знаходячи форму елегантності, так і в офісних луках-зі строгістю і якоюсь загадкою. Він додає особливого акценту створеного образу.
4. Ви знали про те, що одяг кольору мокко - тренд весни і літа 2018? А ми знаємо! Літо 2018 року і мокко виглядає чудово. Його унікальність в тому, що межа між бежевим і коричневим - ідеальний вибір на літо для нейл - арту і манікюру з візерунками.
5. Ніжні. Модними вважаються океанські кольору: від легкого перлового, блакитного, блакитного до м'якого аквамарина. З ним ви перетворитеся на витончену володарку моря. А якщо морські простори на нігтях, то швидше за Вам необхідно відпочити на сонячному березі.
6. Благородні кольори залишаються на вершині популярності. До них відносяться: елегантний чорний, сірий, вугільний. Універсальні по поєднанню з будь-яким одягом і макіяжем.
7. Олійно-жовті відтінки в моді з минулого літа. Так, вони лояльно яскраві і роблять манікюр цікавіше звичайного. Блідо-жовтий чудовий варіант для тих, хто не любить яскраві кольори на нігтях.
8. Думаєш, що перепробувала всі ці відтінки і вони тебе не вразили? Тоді варто звернути увагу на манікюр з білим лаком! Такий колір вигідно виділить Ваші нігтики, несучи шарм і благородні нотки.
9. "Синіми, жовтими, червоними". Так, жовтий і червоний згадали. Синіми нігтиками Ви зможете вражати оточуючих, вони все також затребувані і залишаться модними.
10. Рожеві кольори будуть випромінювати особливе тепло і енергію в цьому сезоні. Вони тільки додасть оригінальності поряд, макіяжу.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional.

Популярная продукция