Блискітки, малюнки, ободок по контуру - nail-візерунки 2019

23 січня 2019

Не встигли ми моргнути, як 2018 закінчився, а 2019 - йде повним ходом. Ми вирішили розповісти про найяскравіші тренди манікюру нового року - адже їх потрібно впроваджувати, по повній застосовувати і творити вже зараз!

Великий гліттер
Манікюр 2019 року апріорі кардинально новий, яскравий і неповторний. Але головне правило звучить як Гліттера багато не буває, але все повинно бути в міру. Тенденція яку ми помітили - часто все пальчики нейл-майстра "обсипають" глітером і результат перевищує всі очікування. Бронза, срібло, золото або метали - це круто! Беремо актуальну тенденцію на озброєння!

Прикраси понад усе!
Виглядають стильно, незвично і в деяких випадках - екстравагантно. Намистини, пластини і дорогоцінні камені - на піку популярності.
Багато дівчат для доповнення образу використовують масивні кільця або їх множина, а також металеві браслети. Як то кажуть - кожному своє.

Блискітки
Ще одна ідея на 2019 рік - блискітки на світлому фоні. Можна взяти ніжно-рожевий, білий, кремовий або сіруватий з його відтінками колір. Це тільки додасть легкості і надзвичайної краси цілісного образу. Строгість також не завадить! І буде відмінною прикрасою і джерелом натхнення в робочі будні, а сяятиме - в свято.

Малюнки
Малюнки та візерунки можуть бути схожими або кардинально різними.
Всіма улюблені квіти, серця, очі, логотипи, чудернацькі ламані дизайнерські рішення, зірочки - залишаються, але відкривати двері новому ніхто не забороняв! В тренді 2019 року - природність, природність, натуральність і не варто ігнорувати цю тенденцію. Адже піки і загострені нігті - канули в буття.

Ободок по контуру
Супер новинка і супер круте нейл-оформлення! Це тренд стильного манікюру 2019 року. Провідні блогери нашої країни почали використовувати його ще в кінці 2018. Ободок по контуру малюйте тільки контрастним лаком, інакше ефектність і оригінальність може не настільки переглядатися. І манікюр буде виглядати посередньо.

Контрастне поєднання кольорів, яке цікаво виглядає і часто використовується - це бежевий / нюд з чорним.
Чорний лак не здає своїх елегантних позицій. Не варто відмовлятися від популярних відтінків, таких як бежевий, нюдовий, рожевий.

Beauty Whims радить починати експериментувати і оригінальний манікюр стане Вашою фішкою.

Популярная продукция