Тренди манікюру в 2018-2019 році

3 липня 2018

Манікюр для дівчини-це особливий ритуал, адже доглянуті нігті є показником статусності, доглянутості. Це той «маст-хев», якому повинна слідувати прекрасна половина людства.

У даній статті ми розберемо які краще варіанти варто віддавати перевагу в 2018-2019 році, щоб манікюр виглядав елегантно і доречно. Які найпопулярніші техніки, стилі, форми в мистецтві оформлення нагідок?
З кожним роком все змінюється. Нігтьової сервіс не виняток.

У 2018 році з'явилося безліч новинок - аксесуарів, покриттів і інших матеріалів для дизайну нігтів.
На піку популярності знаходиться перший тренд- такий вид декору як втірка. Вона буває різною: від білого, червоного до чорного, на будь-який смак і колір.

Другим трендом цього сезону вважається рослинна і анімалістична тематика, застосування оригінальних малюнків в художньому стилі.

Але на вершині популярності знаходиться все той же третій тренд- мінімалізм. Тонкі, чіткі лінії, акуратність, строгість і дивовижна простота-все це характерно мінімалістичному манікюру.

Але не варто забувати про класику - універсальному френчі. Адже відмовитися від французького манікюру можна. Він був і залишиться найпопулярнішим дизайном. Той манікюр з яким можна вийти «і в бенкет, і в світ». У 2018 році стандартний френч зазнав невеликі зміни. Для його створення тепер активно використовують втірку, пігменти, нестандартну колірну палітру.

Ще один важливий тренд- геометрія. На піку популярності є цікаві і складно структурні геометричні малюнки на нігтях.

Наступний тренд-це місячний манікюр гель-лаком.

Якщо хочете чогось незвичайного, романтичного? Він відмінно підходить. Чарівний і ніжний дизайн буде дуже вигідно виглядати як на довгих, так і коротких нігтях. Малюють його як за допомогою стандартної кисті, так і іншими альтернативними інструментами. Достаток кольору і форми для місячного манікюру дивно. Затребуваними залишаються базові кольори: чорний і білий і контрастні лінії.

Сьомий тренд полягає в деякому флористичному напрямку. Досить нове, але дуже свіже ідейний оформлення нагідок. Заворожують дизайни ботанічного характеру в акварельного техніці з напівпрозорими кольорами. Флористичний манікюр виглядає річним, легким і освіжаючим. Це дивовижний, цікавий манікюр, на якому завжди зупиняється погляд. Він універсальний: ідеальний як на білих нігтях, так і на будь-яких інших аж до чорних.

Знаєте, тренд усього сезону від BeautyWhims-це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.

Популярная продукция