Що таке форма нігтів "балерина"?

4 жовтня 2018

Існують різні варіанти дизайну нігтів, але новинка, яка з'явилася в 2018 році здивувала всіх і також сподобалася багатьом дівчатам з усієї планети. Нігті балерини - це нігтики, форма яких повторює контур пуантів. Досить стильний підхід до оформлення нігтів.

Виникає ряд питань: як і звідки прийшла до нас ця форма нігтиків і яку реакцію викликала у інших?

І так, форма нігтів "балерина" в 2018 році прийшла до нас з-кордону і ще не стала дуже популярною. Такі всесвітньо відомі зірки як Кайлі Дженнер і Ріанна значно підняли і популяризували такий дизайн.
Ми поговоримо про мигдалеподібних нігтях або їх називають "пуанти".

Такі нігті ідентичні балетним туфельок, трошки завужені на кінцях. Це якась "золота середина" між квадратної і мигдалеподібної формою. Не встояли перед магією цієї новинки співачка Ріанна і власниця власного бренду Кайлі Дженнер разом з іншими знаменитостями вони полюбили "балетні ноготочки" або пуанти, а також сподобалися вони Беллі Хадід, Мадонні, Кім Кардашьян та Карди Бі.

Не так давно, на показі світового дизайнера Moschino була представлена ​​свіжа колекція одягу на 2018/2019 рік з надзвичайними мотивами-малюнками балерин. Це італійська компанія, виробник модного одягу, тканин, парфумерії та інших предметів розкоші.

Багато хто вирішив, що практично будь-який осінній дизайн нігтів "балерина" виглядає відмінно. Мінімалістичний дизайн актуальний як ніколи восени-взимку 2018/2019 року, а нотки абстракції вносять якусь дополняемость і емоційність до манікюру.

Форма нігтів "балерина" затребувана через декілька причин або факторів.
Перша причина - відмінно виглядає як на натуральних нігтях, так і нарощених.
Друга причина - значно подовжує пальці, привносячи особливу витонченість і акуратність ручкам.

Третя причина, мигдалеподібні-квадратна форма скорочує можливі відколи й ушкодження нігтьової пластини. Як результат, манікюр тримається досить довго і не доставляє незручностей.

Не менш красиво виглядають манікюр з пластиною без малюнка або різні варіанти французького манікюру та інших нейл-артов.

Крім того, форма "балерина" відмінно виглядає і на більш коротких нігтях.
Підходять як для торжества, так і для офісної роботи.

Популярная продукция