Як купити хороший фрезер?

11 липня 2018

Що мається на увазі під поняттям «хороший фрезер»? Адже коли Ви купуєте якісний товар, то по застосуванню він буде в кілька разів краще поганого аналога. І надійний фрезер допоможе професійно зробити будь-яку роботу швидко і з задоволенням.

Фрезер-це:
1. манікюрне, педикюрное пристосування, зроблене за принципом обертового елемента навколо своєї осі. Даний прилад потрібний для обробки матеріалів різанням;
2. спеціальний прилад для сфери нігтьового сервісу;
3. професійний апарат, в основному для манікюру, нарощування та корекції нігтів.

Перша порада. Знайте, що якісний фрезер не може коштувати дешево. Не варто «вестися» на низьку ціну і чекати преміум-якості.
Друга порада. У ручки фрезера не повинно бути вібрації, навіть на максимальних обертах. В бонус може виявитися також, що ручка обладнана функцією самоохолодження, що дає гарантію тривалої роботи.

Третя порада. Ручка повинна бути лояльно важка, але не занадто. Не потрібно йти на прийом продавця, коли вага ручки зумовлюється виключно вагою її корпусу. Занадто легка ручка-ні добре. Краще вже переплатити невелику суму, ніж потім купувати такий, як треба прилад тільки дорожче. Народна мудрість: "Жодний платить двічі".

Четвертий рада. Фрезер повинен характеризуватися сильною потужністю. Максимально прийнятна швидкість фрезера становить не менше 30 000 оборотів в хвилину.

Також виділяють різні насадки за формою і функціональності у фрезера.
Найбільш популярними вважаються:
-конус - насадка, використовувана для шліфування поверхні нігтьової пластини;
-куля - насадка для знищення малих тріщин;
-трапеція - потрібна для оброблення зрізу нігтя;
-ціліндр - для зміни потрібної довжини нігтя і зняття лаку;
-ігла - для усунення кутикули.
У різноманітних апаратах встановлений реверс, що регулює зміна напрямку обертання фрези.
А ще ручка може бути обладнана функцією самоохолодження, що дає довговічну гарантію на тривалість роботи.

П'ята порада. Гарантійний термін якісного фрезера повинен складати приблизно до року. Це запорука надійності товару, що купується.
Останнє що необхідно знати. Тільки перевірений продавець в асортименті якого досить фрезеров, великий досвід роботи, а також хороші відгуки реальних покупців.
Компанія «Beauty Whims» гарантує якість реалізованої продукції.

Популярная продукция