Осінній манікюр 2018: ідеї та поради

18 жовтня 2018

Осінній манікюр дивує принтами, красивими відтінками і незвичайними рішеннями.

Справжня осінь сипле листям, радує сонячними днями, хочеться від цього сезону максимум приємного і красивого. А якщо раптом такі деньки закінчаться, хорошим приводом стане втілити стильну ідею на нігтики. І радувати себе навіть в холодні дні!

Зараз нейл-майстри володіють таким набором інструментів і професіоналізму, що навіть на нігтях коротше 1 см зможуть намалювати "Джоконду", безкрає небо і простори моря, хоч "Народження Венери", хоч "Ранок в сосновому лісі".

Яку б ідею манікюру ти не вибрала, вона гарно виглядатиме на мигдалеподібних нігтики.
Короткі нігтики завжди також дуже акуратні і елегантні.

Виграшно виглядає однотонний манікюр. Ідеальний варіант під всі образи!
Також актуальним буде білий манікюр з глітером. Візерунки, зроблені за допомогою Гліттера - тонка і кропітка робота, але витрати сил перевищує отриманий результат.
Кому-то надзвичайно подобається мармуровий дизайн, кольоровий французький манікюр, місячний, геометричний або візерунковий, в тому числі горошок, лапки, смуги, клітка і хвилі, а кому-то легкий мінімалізм.

У числі найбільш популярних відтінків осіннього манікюру 2018 року вишневі і бордові тони, класичний чорний, гарний зелено-синій, сірий, червоний і шоколадний. Нюд - класичний відтінок, що відрізняється оригінальністю і особливої ​​благородністю.

Геометричний манікюр стає не тільки витонченим, але і виглядає ніжно, супер незвично, нестандартно, ідеально в загальному.

Навіть яскравий тон нейл-оформлення підходить під будь-який наряд і виглядає соковито, акуратно.

І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims- це не боятися експериментувати.
Ви можете без праці створювати ідеї або дизайни самостійно вдома, просто прикупивши у компанії Beauty Whims все необхідне для манікюру.

Популярная продукция