Ізраїльська косметика vs американська: що вибрати?

8 лютого 2019

ТОП частих блогерських улюбленців у догляді за шкірою обличчя.
Багато дівчат вибирають користуватися професійною косметикою і не шкодувати на це грошей. Виключають зі свого використання мас-маркет, тому що просто бояться реакції своєї шкіри і просто не довіряють дешевим засобам.

Топ-підбірка засобів для шкіри від Вікторії Боднар:

1. Один з перших її професійних брендів - це ізраїльська косметика Christina. До сих пір Вікторія активно використовує і дуже любить гель для вмивання і зволожуючий крем з серії Comodex (для проблемної шкіри)
2. Маска для проблемної шкіри dr.Kadir B3. Якщо не помиляємося, то це також ізраїльська косметика.
3. Зволожуючий крем Vitalise і маска Beauty для особи від HolyLand. Нещодавно вона придбала собі для домашнього користування. Ці кошти Віка купує у свого косметолога.
Далі косметика з американського сайту iherb.
1. Гель для вмивання від CeraVe (зеленого кольору). Підходить для нормальної схильної до сухості шкіри. Боднар рекомендує використовувати її кожен день.
2. Гель для вмивання BWC (синій) з АНА-кислотами. Користуватися щодня не рекомендує, тому що даний засіб може сильно підсушувати шкіру і порушувати рН. Радить використовувати в дні, коли на шкірі є кілька активних висипань.
3. Нічний пілінг для обличчя від Derma • E. Також містить АНА-кислоти, тому завжди використовую разом з попереднім гелем. Дає шикарний результат.

До речі, dr.kadir хороша косметика! У них є цікаві кольорові масочку (золота, срібна, зелена (яблучна)).

Якщо купувати з iherb, то більшість дівчат дуже рекомендують марку Madre labs.

На постійній основі ніколи не користується корейської косметикою. Звичайно що їй цікаво спробувати, навіть як вона розповіла: "Зараз я раз в 3 дня намагаюся гель для вмивання корейський. Навіть не приховую цього))". І до речі, ніколи ще Вікторія не пробувала їх зволожуючі креми.

Ми так часто пишемо про важливість глибокого очищення шкіри голови і волосся, але ще жодного разу толком не пояснювали що це, для чого і чому саме можна його зробити. Тому коротко сьогодні саме про це. Глибоке очищення шкіри і волосся слід робити регулярно (раз в 2 тижні приблизно, але це залежить і від типу волосся) для того, щоб вимити з шкіри накопичений бруд, омертвілі клітини шкіри, очистити забруднені пори, а з волосся змити накопичені масла, силікони.

Далі, в наступній статті виділимо момент саме глибокого очищення і спробуємо досконально розібрати.

Популярная продукция