Топ-5 anti-трендів в манікюрі

19 жовтня 2018

Що буде актуально в сфері манікюру в найближчому часі, до яких відтінків варто придивитися, а до яких немає?
Але перед цим давайте ми вам розповімо як працюють тренди в манікюрі і хто їх задає? Справа в тому, що є два відгалуження: є тренди які пропагують на подіумах, тобто дизайнер випускає якусь колекцію, одяг, аксесуари і відповідно просить зробити моделям манікюр у відповідній гамі, використовувати якусь графіку або кольору. Це так званий подіумний тренд.

Також є друга відгалуження, яке безпосередньо пов'язане з салонним бізнесом, з роботою з клієнтами та то з тим, що буде затребуване у майстрів. Це якісь нові колекції лаків, гелів, різних декоративних дрібниць, тобто все те, що ми з вами будемо отримувати, коли прийдемо в салон краси. Сьогодні з вами поговоримо і про подіумних трендах, але в основному зробимо акцент на змішуванні салонного і подиумного тренда, тому що мені здається істина завжди посередині.

І так почнемо: перший антітренд - це так званий екстравагантний манікюр, який зовсім яскравий і зовсім вибивається із загального образу більш актуальні зараз нюдові відтінки: молочний, ніжно рожевий.

По-перше, вони шалено практичні, тому що якщо у вас не буде часу зробити манікюр вчасно, то він буде відростати досить акуратно і красиво, не сильно дратувати і вибиватися з вашого образу.

До речі це другий плюс, тому що вони зазвичай не конфліктують з вашим гардеробом, а універсальність зараз в тренді і це не може не радувати. Так що, якщо ви сумніваєтеся який відтінок вибрати, щоб одночасно бути в тренді і щоб підходило під більшість вашого одягу - пропоную звернути свою увагу на нюдовие відтінки.

Це свого роду класика, а класика старіти не може. Занадто складні і активні дизайни зараз також не актуальні, але якщо ви любите дизайни, то пропоную вам звернути увагу на більш мінімалістичні варіанти і відповідно експериментувати вже з ними. Тому що лаконічність з манікюру зараз також в тренді, тим більше, що індустрія дає нам можливість спробувати мінімалістичні, але яскраві варіанти, тобто поєднувати дві несумісні речі.

З одного боку ви не перевантажує свої нігті, а з іншого можна сказати, що у вас достатньо оригінальний манікюр. Продовжуємо говорити про тренди і антітренд в сфері манікюру.

Популярная продукция