Манікюр на Хеллоуїн 2018: помаранчевий в тренді

18 жовтня 2018

До найстрашнішого свята цього року залишилося менше двох тижнів, тому починаємо черпати натхнення звідусіль і продумувати стильні beauty-образи.
І також тому продовжимо тему святкового, Гелловіну манікюру! Сьогодні поговоримо про актуальність 31 жовтня оранжевого або гарбузового nail-оформлення.

Помаранчевий і чорний - два кольори, які по суті і символізують собою Хеллоуїн.
Задумайся, може бути це твоє ідеальне рішення для моторошного свята 2018 року ?!

Такий нейл-арт дійсно підійде для безлічі образів, від способу Баффі, Дракули і відьми до костюма зомбі.

Помаранчеві нігті виглядають неймовірно яскраво, ефектно і барвисто.
Як то кажуть, то що потрібно для сміливих, які люблять акцентувати на собі увагу дівчат.
Також помаранчевий колір ідеальний для поєднання з будь-якими іншими, особливо чорним і контрастними до нього відтінками.

Як бути ефектною з гарбузовим манікюром?
Зовсім просто! З помаранчевими нігтиками тебе помітять все!

Якщо ти прихильниця більш лаконічного і суворого способу і тобі чужі все сплески фарб, але долучитися до свята хочеться, щось не впадай у відчай. Радимо звернути увагу на геометричні дизайни, з незвичайними смугами, кліткою нагадує павутину, навіть чорним глітером або м'яким омбре.

Для любительок зануритися в атмосферу Хеллоуїна на всі 100% є багато варіацій, які ми перераховували раніше тут.
Не бійся експериментувати, твій манікюр вийде або лякає, дивним, а може одночасно забавним і цікавим. Але як би не було, все це в дусі свята.

Приділяє особливу увагу всієї святкової атрибутики: гарбузам, черепам, вампірам, павутині, привидам. Варіацій масове кількість.
Головне - це свято не терпить півтонів.

Манікюр помаранчевий з чорним - ідеальний тандем на День святих. Адже головний атрибут свята і частий фігурант символів Хеллоуїна - це гарбуза. Тому гарбузовий або помаранчевий манікюр не тільки буде виправданим, але і дуже значущим.
Ти і тільки ти вибираєш що робити і як виглядати! Багато до свята просто з'єднують, комбінують, розподіляють простір нігтьової пластини на окремі ділянки і роблять маленькі Гелловіну символи.

Врахуй поради від нашої компанії Beauty Whims, і манікюр вдасться на славу.

Популярная продукция