Догляд за кучерями - легко і просто!

4 лютого 2019

Відомий український блогер з тисячною аудиторією і не менш прекрасним волоссям - Вікторія Боднар поділилася з нами порадами по догляду за волоссям. І не прямими, а за чудовими кучерями!
Почнемо!

Торкнемося довгоочікуваних корисних постів для кучеряшок.

На жаль, ми звикли, якщо волосся кучеряве, то зазвичай воно сухе, ламке і посічене, а ніякі засоби не допомагають.

Звичайно, кучеряве волосся більш схильне до пошкодження і це пояснюється їх високою пористістю, але в першу чергу ми хочемо сказати, що кучері - це краса!

Але це і своєрідний квест! Зовсім інший догляд.

Тому будемо ділитися знаннями по догляду за вами. Не будемо скупитися! Можливо ці ради не будуть новими, а може здивують і змінять стан Вашого волосся.

Перш за все, так як це вступний пост, напишемо кілька золотих правил догляду, яким варто слідувати:
- якщо хочете мати ніжні, м'які і блискучі кучері - забувайте про високих температурах!

Повірте, що ваше волосся не вимагає вирівнювання. Ми змусимо вас повірити, що це красиво! А користуючись феном, вибираємо прохолодне повітря.

- розчісуйте рідше. Всім відомо, що іноді таке волосся розчесати просто нереально. А як же вони травмуються під час цього процесу. І в розчесані стані виглядає як кульбаба, правда? Тому намагаємося розчісуватися частіше пальчиками
Так, ви не помилилися.

- кучерявий метод, передбачає повну відмову від шампунів і перехід на миття кондиціонером. Так-так, ми теж були в шоці. Не впевнені, що це підійде всім, тому спочатку переходимо на шампуні без агресивних компонентів і вибираємо натуральні (добірку таких шампунів треба?). Але в запасі обов'язково повинні шампунь для глибокого очищення, яким користуємося приблизно раз на місяць (з сайту iherb, називається Avalon organics з лимоном).

- засоби, які ви наносите після миття обов'язково НЕ повинні містити в складі спирт! (Alcohol в переліку на етикетці). Думаємо не потрібно пояснювати чому.

Віддавайте перевагу маслам, протеїнів або максимально натуральним засобам.

Тепер потрібна ваша допомога.
Варто робити такі пости чи ні.
Вибір за вами. Корисно?

Популярная продукция