Секрети вампірського манікюру 2018

17 жовтня 2018

Освоїти всі премудрості манікюру можна, але це досить складний процес.
Нагадуємо, Хеллоуїн 2018 відбудеться 31 жовтня і актуальними трендами такого свята залишаються все ті ж химерні образи, страхітливий грим, незвичайність створених образів.
Населення США і Канади розпочав традицію святкування Дня всіх святих або, як його називають ще "Хеллувін".

Вампірський манікюр - дуже популярний нейл-дизайн. Звичайно ж!
Він вписується в будь-який образ і виглядає неймовірно круто!

Є безліч варіацій і ідей такого оформлення. Це можуть бути прості бризки "крові" по всій поверхні одного нігтя, а також всіх нігтьових пластин. Ще розрізняють змащені і досить акуратні сліди на кінчиках нагідок. Запитайте що краще?
Вибирати можна все з перерахованого вище, відштовхуватися варто тільки від власних, індивідуальний переваг.

Дійсно затребуваний nail-дизайн на Хеллоуїн - синці, як приклад тематичного французького манікюру. Відмінними вважаються - синці біля основи нігтя, схоже з інтерпретацією місячного манікюру.

Святковий манікюр створюється як на коротких нігтях, так і на довгих. Тут все підбирається під образ: відьмам більш характерні довгі нігті, а іншим персонажам підійде невелика довжина, але помітний манікюр.
Багатьом подобається вампірський нейл-арт на нігтях в формі "стилетто". Виглядає досить грайливо, по-котячому і виділяє Ваші вишукані кігтики серед великої кількості інших.

Не менш оригінально виглядає "ікласте оформлення". Миленькі або навпаки, ікла вампіра додають якусь родзинку до повноцінного образу. Чи стануть ідеальним доповненням до костюму вампірші або демониці.

Мікс ідей на Хеллоуїн 2018
Ви і тільки Ви вибираєте що робити і як виглядати! Багато просто з'єднують, комбінують, розподіляють простір нігтьової пластини на окремі ділянки і роблять маленькі Гелловінські символи.
Намалюйте на кожному нігті різний один від одного візерунок, елемент. На одному - пащу вампіра, на іншому - кажанів, на третьому - жахливі синці, на четвертому - павутину або павука, а мізинчик залиште в чорному / червоному кольорі.

Давайте більш детально обговоримо вампірський манікюр - оптимальний варіант для майбутнього свята.

Як робити вампірський манікюр
По-перше, потрібно нанести на нігті білий лак в два шари. Дайте йому час, щоб висохнути.
По-друге, далі візьміть манікюрний інструмент, розмістіть з його допомогою кілька точок поблизу від кінчиків нігтів, з'єднайте і заповніть червоним кольором. У вас повинен вийти силует, що імітує синець.

Для створення 3д ефекту візьміть тонку кисть, чорний лак змішайте з прозорим і зробіть темніше закінчення.

Потім чекаєте поки все висохне і наносите топ: глянсовий лак або матовий.

І вуаля! Манікюр від Beauty Whims готовий!

Популярная продукция