Манікюр для коротких нігтів: головні правила

6 липня 2018

Багато хто говорить, що в тренді зараз довгі нігті. Але як бути власницям коротких нігтів?

Не хвилюйтесь! Манікюр на коротких нігтях привабливий, не гірше ніж на довгих, але треба не забувати про існуючі правила. У даній статті ми розповімо, що варто знати, щоб зробити на невеликій довжині манікюр, який буде модним і незабутнім.

Носити короткі нігтики зручно і практично, і зовсім не дивно для більшості!
Але хочеться, щоб вони були не тільки короткими, а й доглянутими, акуратними, кольоровими.
Наші поради будуть очевидними і простими, але багато дівчат їх ігнорують.

Поїхали!

1 рада: вибрати правильний колір. Адже не всі підійдуть і виграшно підкреслять ваші ручки. Класичний червоний відмінно обрамляє нігтики, відволікаючи від довжини. Темні відтінки стануть чудовим варіантом.

Світлі тони дуже ніжні і красиві, але не варто з ними експериментувати. Вони, як раз таки, часто підкреслюють коротку довжину.

2 рада: виберіть правильну форму.

Форма грає першорядну роль в манікюрі. Ідеальні варіанти для короткої довжини будуть два: овальна форма і м'який квадрат. Вони підкреслять нігтьову пластину, вишукано обрамити. Класичний квадрат, навпаки буде дуже зменшувати довжину нігтя.

3 порада: не забувайте принти та малюнки

Деякі вважають, що нігті короткі, значить дизайну не треба. "Де там малювати, вони і так маленькі". Величезна помилка! Дизайн вигідно витягує нігтьову пластину, роблячи її більш привабливою. Вибирають різне оформлення через індивідуальних, творчих та інших спонукань. Це можуть бути рослинні, анімалістичні, геометричні мотиви, фентезі, лінійні, вертикальні смуги, завитки або точкові малюнки. Єдине, коштувати акуратно вибирати горизонтальні смуги - вони зроблять непривабливий широкий ніготь, тобто не в довжину, а в широчінь.

4 рада: підберіть блискітки і гліттер

Це порада для тих хто любить глиттер і блискітки. Вони доречні помічники, які створюють ефект яскравості, свята, незвичайного переливу фарб. Помилкою буде нанесення на всі нігтики, цей прийом гарний для одного-двох нагідок. Щоб дизайн не вийшов занадто наляпісто і помітним.

5 порада: не забувайте кутикулу

У кожної дівчини є кутикула: у кого більше, у кого менше. Незалежно від виду манікюру, кутикула завжди повинна бути обрізана або відсунута. Обробляють її спеціальним манікюрним інструментом, який є в асортименті Beauty Whims. Важливо пам'ятати, що відростила кутикула на будь-яких нігтях, а особливо коротких-сильно погіршує створений манікюр. Тому що в більшій мірі вкорочує ніготь і краде потрібні міліметри.

Пропонуємо не забувати про ці прості правила і робити ідеальний манікюр з Beauty Whims!

Популярная продукция