У гамі Хеллоуїна 2018: чорний манікюр

16 жовтня 2018

Хеллоуїн - це свято легкого божевілля і бомбічний настрою.
А якщо серйозно, з Хеллоуїном пов'язують містичні історії та легенди. Злякалися?
Але багато хто ставиться до нього як до сучасного свята, висхідному до традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії і роблячи помітний make-up, виходять гуляти на вулиці міст! А деякі влаштовують закриті / відкриті паті і веселяться на повну.

А як то кажуть свято Хеллоуїн 2018 відбудеться в кінці жовтня. Залишається пару днів і потрібно починати підготовку. Ми впевнені, що Ви дуже прискіпливо і ретельно продумуєте костюм до найдрібніших деталей, обмірковуєте відповідну зачіску і макіяж. Та чи не забули Ви про манікюр?

Він, кокраз таки, базова частина образу, яка володіє символікою не менше сильної, ніж святковий грим або будь-який інший атрибут до Дня святих. Будь це страшні відьмині кігті або страхітливі нігтики-зубки, доречний нейл-арт занурить Вас в свято сповна.

Чорний манікюр - ідеальний для Хеллоуїна 2018

Довгі, короткі, овальні або квадратні, мигдалеподібні, в формі "балерина" - хоч би якою була форма твоїх нігтів, чорний лак добре підкреслить цілісність хелловінську образу і буде красиво поєднуватися з будь-яким оформленням.
Варто комбінувати кольори, міксувати чорний з червоним, і не полінуватися зробити омбре або вампірський. А також дуже оригінально на чорних нігтях будуть виглядати намальовані маленькі тематичні тиковкі. Це дійсно буде виглядати дуже ефектно!

Адже зазвичай перевагу віддають кажанам і вампірам. Вони вважаються легким нейл-дизайном, адже створюються досить швидко і виглядають під тон святу.
Можна зобразити ікла, легку павутинку, інші містичні символи білим лаком. Але це більш банально і просто.

Манікюр на Хеллоуїн 2018: нейл-дизайн для вечірки

Золоте правило: "Якщо дівчину запросили бути гостею на вечірці, то вона неодмінно захоче виглядати краще за всіх". Криваві розлучення на кінчиках нігтів перетворять Хеллоуїнський образ в більш лякаючий. Не забувайте використовувати насичений червоний лак на чорній основі, виглядає він жахливо красиво.

Загалом, варіантів чорного манікюру на Хеллоуїн 2018 неймовірне кількість, як то кажуть "обмеження тільки в твоїй голові". З безлічі ідей, Ви неодмінно знайдете дизайн для свого ідеального образу.
А якщо не вийшло зробити той самий манікюр, то приходь до нас, навчимо! І ти придбаєш на курсах від Beauty Whims знання світового стандарту, станеш кваліфікованим майстром і зможеш робити ідеальний манікюр не тільки собі, а й ділитися красою з іншими.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків і марок: YouPosh і KeyLA Professional.

Популярная продукция