Шкільний манікюр: ідеї та поради

10 жовтня 2018

Як це не сумно, але літо закінчилося і давно вже почався навчальний рік.
Школярки - це ще ті модниці, які так і мріють завоювати титул найкрасивішої.
А доглянуті нігті і акуратний манікюр ще ніхто не відміняв!

Ми обговоримо які ж ідеї шкільного манікюру і красиві і практичні одночасно.
Щоб виглядати в школі на всі 100%, не втрачай час, швидше за роби нігтики своєї мрії і пам'ятай про шести нижчеперелічених правилах!

1. Має бути не помітним і не зайве химерним. Адже Ви на шкільні уроки зібралися, а не тусити з друзями!
Найкраще підійдуть теплі нюдовие відтінки.
З ніжних і спокійних відтінках можна зробити не манікюр, а вибух фарб. Тому потрібно помірно користуватися своїми вміннями і фантазією.
Віддавайте перевагу ніжно-рожевим, кремовим, бежевим, небесно-блакитним і тілесним відтінкам. Переваги світлих нагідок - вони зливаються з шкірою і недоліки домашнього манікюру будуть майже непомітні.

2. До узорів застосовуємо також 1 пункт. Стрази, блискітки треба використовувати в мінімальній кількості. Повинен все одно зберігатися діловий стиль.
3. Ти можеш міксувати кольори і малюнки між собою або виконувати монохромний манікюр. Але пам'ятати основне правило: не надто помітно.
4. Можна спробувати місячний манікюр, легку асиметрію, геометрію, мінімалістичні малюнки або просто залишити значний простір.
5. Варто запам'ятати, що перед нанесенням лаку важливо відточити форму нагідок і кутикули, щоб результат був унікально красивим.

6. Форма нігтів повинна бути: м'яким квадратом або овалом. Вона сприятливо виглядає і користується найбільшою популярністю. При відповідній формі і акуратно-обрізаної кутикуле Ваші ручки заграють новими фарбами. Важливо пам'ятати в потрібний час оновлювати існуюче оформлення, вносити яскраві акценти і ходити на манікюр до досвідченого фахівця.

Манікюр в світлих тонах просто ідеальний для підлітків. Він і акуратний і одночасно стильний. Гармонія, юнацька безтурботність і краса поєднуються воєдино при такому nail-оформленні. Здається, легкість і "cool or school style" це те що треба школяркам-модницям в сезоні 2018/2019.

Саме такий варіант вважається найбільш стильним і трендовим.
І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims - це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.

Популярная продукция