Уроки геометрії: чого очікувати від геометричного манікюру?

6 липня 2018

Пам'ятаєте шкільні уроки геометрії і як вимірювати бісектрису трикутника? Тоді забудьте! Може деякі знання Вам і стануть в нагоді, але сьогодні ми поговоримо про інше.
Тема статті буде такою: геометричний манікюр, ідеї, плюси і мінуси.

Геометрія на нігтях знову в тренді! Так, досить древній тренд, який закріпився з приходом 60-х. Смужки, трикутники, зигзаги, квадрати, кола, еліпси, півмісяці і лінії - одночасно простий і неймовірно затребуваний варіант літнього манікюру.
Геометричний нейл-арт, або по-іншому геометрія нігтів - нова техніка нанесення різноманітних складних форм на нігті.

Очевидні плюси геометрії:
1. витонченість і унікальність малюнка. Ви зможете розкрити і втілити оригінальні ідеї, які малює Ваша уява;
2. «без кордонів». Дуже добре підходить і молодим дівчатам, і дорослим жінкам, і заможним леді;
3. легкість і характерна ідейність. Популярними вважаються обличия і силуети диких звірів: малюнки лисиць, тигриць, кішок або панд;
4. свіжість і помірна яскравість;
5. характерний мінімалістичний ухил;
6. унікальна акуратність;
7. присутність чітких ліній і фігур;
8. композиційна нестандартність;
9. властива геометричному манікюру асиметрія з симетрією і «ідеальність».
Головне не переборщити з візерунками, геометрією, асиметрією і малюнками інакше акуратність перетвориться, як «карета в гарбуз».
Дійсно, химерні візерунки на нігтях помітні і ефектні. Можна намалювати за допомогою яскравих лаків або навпаки віддати перевагу більш нюдовим відтінкам. У першому і другому випадку вийде легкий і барвистий геометричний манікюр. А в чорному кольорі на прозорому попелиці виглядає ще більш ефектно, і в результаті отримати оригінальний ефект нейл-тату. Є безліч способів і варіантів створення геометрії. Будь-яка ідея з нею заграє фарбами!

На сьогоднішній день, достаток інструментів і манікюрних засобів відкрили "джерело" нових технік нігтьового мистецтва.
Головний принцип простий - відточені лінії і фігури, як розділені, так і зливаються воєдино. А також не потрібно забувати про правильне поєднанні контрасту, форми і відповідної кольорової палітри.
Робіть такий манікюр, який складно буде повторити. Будьте оригінальними-це цінується!

Порада від Beauty Whims: "Коли малюєш геометрію самостійно, важливо дотримуватися симетричності малюнка, так створений манікюр буде більш професійним. А якщо не справляєшся, чекаємо на наших курсах навчання".

Популярная продукция