Манікюр на літо: добірка актуальних тенденцій

13 травня 2019

Скоро ми офіційно оголосимо початок довгоочікуваного літнього сезону.
Сезону легких суконь, сонячних днів і буйства фарб. А поки пора б підготуватися і запастися ідеями, щоб "увірватися" в барвисте літо 2019! Ми розповімо що буде на піку популярності і що варто віддавати перевагу!

Підбірка актуальних кольорів в манікюрі 2019
Сонячний
Коли справа доходить до яскравого і веселого манікюру, найбільш поширеним є дизайн в жовтій гамі.

Сонячний колір дарує радість і внутрішню наповненість. Це колір життя, колір світла, колір добра. Він створює атмосферу, яка вважається воістину річної навіть в похмурі дні. Що може бути краще і більш оптимістично цього літа?

Морський
"Море хвилюється раз, два, три!"
Якщо ти не можеш дочекатися літа так само, як і ми, тобі однозначно варто спробувати морської манікюр.

Кажуть у нього є здатність наближати довгоочікувану відпустку. Бірюзові хвилі, тропічні «жителі», безмежна синя гладь, ніжне карамелеве небо і нехитрі хмарки - загадай собі все це, щоб швидше виїхати на саме синє море, з самим пісочним і жарким пляжем і самої блакитною водою.

Лазурний і океанічний колір особливо гарні в цьому сезоні!

Квітковий
Квіткове оформлення популярно завжди.
На літо 2019 він стоїть в передніх рядах нігтьового арт-мистецтва. Наближення літа - це блаженне час, коли природа буяє життям і наповнена після весняним цвітінням.

Символічний
Символізм не втрачає свого значення!
Коли довгоочікувана пора на носі, саме час робити дизайн нігтів на літо 2019 символічної тематиці. Як малюнок можна вибрати все, що нагадує тобі про теплі сонячні дні: фрукти, пальми, птиці, Мороженко, фламінго з тропічної гілочкою - та все, що здатна запропонувати тобі і твоєму майстру фантазія.

Адже кольорова палітра величезна, а фантазія так взагалі без кордонів! Іноді пальців на руках недостатньо, щоб охопити всі.

Ми самі створюємо незвичайний, чарівний і творчий манікюр! Адже на просторах інтернету стільки цікавого!
Крім естетичного задоволення, ви повинні пам'ятати про здоров'я нагідок і вибирати майстра який професійно виконує нейл-процедури. Це дасть вам гарантію що нейл-оформлення не тільки буде довго носиться, але і зробить Ваші нігтьові по-справжньому особливими.

Популярная продукция