Кисті для манікюру: натуральні або штучні?

22 квітня 2019

Кисті для манікюру: натуральні або штучні?
Ми вирішили Вам розповісти які кисті для манікюру краще: натуральні або штучні?

За допомогою синтетики майстри роблять прості дизайни, а ось для складних нігтьових вишукувань - потрібно зовсім інше.
Що саме, розповімо!

І так, все кисті для манікюру діляться на два основних типи:

- природні або натуральні - з ворсу соболя або колонка;
- штучні або ненатуральні - з різного виду полімерів.

Професіонали воліють звичайно ж вироби з натуральних волокон. Їх очевидні переваги - це стабільна жорсткість, відсутність крихкості конструкції і дуже круте їх якість - довговічність. Удома ви зможете зробити nail-арт самостійно і просто, так як для виконання знадобляться недорогі кисті.

Але кожен вибирає те що йому по кишені! Так що все залежить від платоспроможності та бажання творити високоякісні і складні роботи.

Як вибрати?

Адже вони розрізняються по конфігурації, товщині, розмірам і іншим характеристикам. Кожен відштовхується від необхідного призначення інструменту, від гостроти яку організує нігтьової процедури і складності виконуваної роботи.

Бувають кілька різновидів кистей:

Волосок або як його називають кисть-лайнер. Так звана тонка кисть і підходить вона для створення ідеальної анімалісткі, промальовування рослинних елементів; середня - щоб намалювати фігурки і геометрію; довга - для прямих ліній.
Робить філігранну завдання легкої, повітряної і головне - реальної, але знову-таки вимагає професійних умінь. Створення вишуканих Ажур і тоненьких ліній - теж кисті-лайнеру під силу.

Плоска кисть для манікюру. Вкрай хороша для роботи з широкими лініями, а також бере участь в процесі розробки об'ємних квітів, реалізації найкрасивіших малюнків і запаморочливого градієнта.

Кисть-пелюстка. Відрізняється наявністю скошеного краю, а застосовується для промальовування ліній китайської розпису.
Це унікальний і цінний вид кисті, який допомагає творити справжні ілюзорні композиції.

Віялова кисть. Для великого охоплення нігтьової пластини, для успішного нанесення блискіток, Гліттера, різнокольорових лаків. Омбр і яскраві Нейлс - з цим завданням ідеально справляється віялова кисть.

Дотс (точкова кисть). Дотс зручний для створення точок, ідеального змішування кольорів і відтінків і промальовування складних візерунків.
Всі кисті - ті відмінні інструменти, ті чарівні палички які дозволяють нейл-майстрам бути майстрами своєї справи, творцями крутих ідей манікюру / педикюру.


Компанія «Beauty Whims» має найширший асортимент різних професійних матеріалів в нігтьовому сервісі. Будь-яке дизайнерське оформлення під силу з нашими спеціальними кистями.

Популярная продукция