Ідеальні брови: чи існують вони?

19 лютого 2019

Ідеальні брови: чи існують вони, які є правила форми і канони кольору ... Модне вираз «брови - це нові губи» показує роль відведену для такого не менш помітного і вже, фактора краси.

Дівчата, а ви замислювалися над тим, правильно «побудована» форма ваших брів?

Правильні брови надають особливого шарму вашому обличчю. А так звані "неправильні" можуть зробити його дитячим, похмурим, злим або невинним.

Ми останнім часом над цим замислилися.

Брови так сильно змінюють наше обличчя. Преображення до і після, де бровіст міняв форму дивують і вражають!
Якщо зробити бровки тонше на міліметр, або зробити більше вигин, трохи коротше кінчик і тд - риси нашого обличчя візуально миттєво змінюються і ми виглядаємо зовсім по-іншому. Зауважте, це не завжди нам на користь.

Зараз коротко вам опишемо кілька варіантів і, можливо, ви знайдете щось під свій тип обличчя.
Якщо у вас верхня частина обличчя вузька, то візуально розширити її допоможе горизонтальна форма брів.
Якщо у вас кругле обличчя, то вам підійдуть бровки з високим підйомом і бажано далеко не фарбувати кінчик, краще зробити його трохи коротше.
Якщо у вас квадратне обличчя, то вам навпаки підійдуть довгі брови з високим вигином. І до речі, власницям квадратної форми обличчя не підходять тонкі брови. Та й вони не в моді зараз, якщо чесно!

Щоб знайти початок вашої бровки, треба провести імпровізовану лінію від крила носа до бровки через внутрішній куточок ока (прикладіть соломинку або тонкий пензлик для макіяжу, наприклад). Дотягніть лінію до бровки, і точка на яку буде вказувати соломинка, і буде початком брови.

А щоб виконати таку ж дію з кінчиком брови, потрібно зробити те ж саме, але вже через зовнішній куточок ока.
Щоб побачити найвищу точку брови (визначити де ж вигин) проводимо лінію від крила носа до брови через зіницю. Для цього обов'язково потрібно стояти рівно перед дзеркалом, щоб очей дивився строго прямо.

Корисно? Ви довіряєте форму майстру або формуєте брови самі? Цікаво.
Можливо дана стаття допоможе прояснити ситуацію з приводу підходящої саме вам формі брови.

Догляд за собою, своєю шкірою, бровами - вкрай важливий!
Адже красива дівчина, перш за все повинна бути доглянутою.

Популярная продукция