Типові помилки в манікюрі: добірка

19 жовтня 2018

Сьогодні ми розглянемо помилки, проблеми або непорозуміння майстрів манікюру і то, як їх виправляти.
Обіцяємо корисні поради і розберемо проблеми, такі як: м'який опил натурального нігтя, як не перестаратися. Також проблеми при вирівнюванні базовим покриттям, як прибрати гель-лак з шкіри, возмжно загострити увагу на запечатування торця.
Ми постараємося детально пояснити.

І так, поїхали!
Ніготь не можна пиляти довго на одному місці, так Ви зможете перепиляти його навіть бафом. Досить пару рухів на одну зону. Ми добиваємося легкої матовості нігтів.
Коли Ви приступаєте до манікюру, є дві головні причини затікання гель-лаку: рідкий склад, а друга - не дуже чистий манікюр.

Коли база успішно нанесена і розрівняти, її ще потрібно зібрати ще трохи в центр.

Обов'язково поправляйте руку клієнта в лампі перші п'ять хвилин, щоб уникнути створення жахливих нерівностей і затекло. Це заощадить час на перероблення або виправлення. Саме, з такої причини, дівчатка часто застосовують лампи без задньої кришки і все контролюють.

Якщо Ви якісно зробите ці процедури, то манікюр буде виглядати дуже професійно, протримається без сколів і пошкоджень більше двох тижнів.

Кутикули бувають також різні ... Потрібно окремо розглядати як помітити повзе вологу кутикулу на нігті і очистити, як бути з сухою і тонкою, щоб і вичистити і не травмувати.

Якщо вчасно не помітивши проблему розплився гель-лаку Ви продовжуєте здійснювати наступні дії, тоді зупиняємось. Акуратно прибираємо кутикулу від затерплу гель-лаку і спилюємо його Фриз. При цьому на шкіру не тиснемо, щоб мінімізувати механічні пошкодження.
Зробити той самий манікюр, ми навчимо! І ти придбаєш на курсах від Beauty Whims знання світового стандарту, станеш кваліфікованим майстром і зможеш робити ідеальний манікюр не тільки собі, а й ділитися красою з іншими.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків і марок: YouPosh і KeyLA Professional.

Популярная продукция