Як зробити ефектний манікюр в сезоні 2018/2019

28 вересня 2018

Ідей для манікюру повнісінько. Сезон 2018/2019 обіцяє дивувати новими принтами, красивими відтінками і незвичайними рішеннями. Якими? Компанія Beauty Whims Вам розповість!

У всі часи, руки дівчини являють собою особливу жіночність і підкреслюють красу власниці. Це обов'язково повинні бути доглянуті руки - рівні, однакової форми нігті, відсутність задирок і красивий манікюр.
Справжня осінь стукає до нас дощовими днями, сильної прохолодою і золотим листям. А це навіює особливий осінній настрій і наштовхує на нестандартність та новизну у всьому.

Популярні відтінки лаку сезону 2018/2019

До числа затребуваних відносять, на думку більшості вишневі або бордові, а також чорну або білу класику.
- Незвичайно акуратними будуть кремові і молочні відтінки - ідеальні для відтворення прекрасного нюдового манікюру. А нюд підходить під будь-який образ і стиль. Навіть у весільному образі виглядає дуже ніжно і підходить під важливість випадку. За статистикою instagram-публікацій за 2018 рік, нареченої-модниці найчастіше і вибирають свіжість і акуратність оформлення своїх нігтів, ніж "пихатість" святкового манікюру.
- Не забувайте про красивому поєднанні двох і більше кольорів лаку. Про секрети гліттерного манікюру читайте тут.

Дизайни з принтами

Ефектний манікюр осіннього періоду 2018 року - це дизайни з принтами. Припали до душі модницям такі як: леопардовий, клетчастий, зміїний і чорно-біла смужка.
Ультрамодні, навіть вантажні і виглядають незвично.

Мармуровий манікюр

Раніше ми підготували для Вас статтю про мармуровому манікюрі влітку, але він не втрачає актуальності і восени. "На смак і колір як говориться" ..
Такий neills-дизайн надає beauty-образу свого шарму, вишуканості, м'якості і ніжності. Ми вважаємо, що мармур не підкоряється сезонним змінам. Таке оформлення ідеально завжди, і на будь-якій довжині Ваших нагідок: як на коротких, середніх, так і довгих. Нігті з таким дизайном заряджають творчістю та чудовий настрій.

Матове покриття повертається на своє урочисте місце в цьому сезоні.

Мінімалістичний манікюр завжди на вершині популярності з напрямків оформлення 2018-2019 роки. Він як і нюдовий - завжди "в стилі".

При відповідній формі і акуратно-обрізаної кутикуле Ваші ручки заграють новими фарбами. Важливо пам'ятати в потрібний час оновлювати існуюче оформлення, вносити яскраві акценти і ходити на манікюр до досвідченого фахівця.

Пропонуємо не забувати про ці прості правила і робити ідеальний манікюр з Beauty Whims!

Популярная продукция