Гліттер для нігтів: секрети сяючого манікюру

26 вересня 2018

У даній статті ми розберемося чи є гліттер засобом для професійного нейл-арту. Що таке гліттер і яку роль він відіграє в дизайні нігтиків сезону 2018-2019.
Його особливість - потрібно навчитися правильно ним користуватися. Тут все залежить від виду гліттера, який ви вирішили застосувати.

Основні переваги манікюру з глітером

Це здавалося б, звичайні блискітки різної форми, кольору, розміру, які можна наносити всюди ...
Але ми поговоримо про доглянуті нігтики і ефектний гліттер на них. Адже навіть просте покриття з блискітками вже не можна назвати звичайним манікюром. Автоматично такий дизайн перетворюється в особливий і неповторний.

По-перше, візерунки, зроблені за допомогою гліттера - тонка і кропітка робота, але витрати сил перевищує отриманий результат.

Френч вважається класикою в сфері нігтьового обслуговування. І в такому класичному вигляді він нерідко "не милий" навіть любителям таких варіантів манікюру. Ніхто ж не відміняв витончені трансформації і різні модифікації. І на допомогу приходить глиттер - їм можна взаімозамене стандартну білу смужку на кінчиках або додати такий штрих знизу.

Іскристі нотки в манікюрі - завжди незвичайний і іноді дуже необхідний акцент. Такі різнокольорові блискітки використовуються самостійно і в складах, так як також відмінно підходять під будь-який образ і стиль.
Колірна палітра настільки величезна, що змушує експериментувати, втілювати оригінальні ідеї. Гліттерний манікюр-це буйство фарб, сплеск ідей, доречне і взимку, і влітку, і навесні, і восени і можна оформити по-різному. Нігті з таким дизайном заряджають творчістю і хорошим настроєм. Не варто зупинятися на стандартному дизайні. На найхолодніший період осені-зими 2018 року варто спробувати зробити такий манікюр.

Існують дві головні форми випуску блискіток.
Перша форма представляється сухим глітером і він повинен наноситися на якусь основу. В якості останньої можуть виступати всі відомі світові речовини. Друга форма - це вже рідкий глиттер, який більш зручний. Тому що він вже змішаний і більш спрощений в нанесенні, більше до нього пристосований.

Навіщо нам гліттери?

Вони потрібні для створення краси, так як блискітки - це якийсь шик, якесь свято, велич і розкіш. По думках професіоналів і майстрів манікюру гліттери надають нове сяйво в базу для нігтьових пластин і творять абсолютно нові дизайни.

Популярная продукция