Арт-тренд Instagram: тату-манікюр і чому він став популярним в мережі

20 липня 2018

Зараз в нейл-індустрії існує мода до мінімалізму. Є ефективне правило про те, що чим простіше дизайн, тим краще.
Instagram буквально вибухнув захопленими відгуками за новою фішці в дизайні нігтів - тату-манікюру. Давайте розберемося що це за тренд і з чим його їдять. Він є сучасною, покращеною версією геометричного нейл-арту.
По-друге, нестандартний спосіб перетворити звичайний дизайн в зовсім новий, і буде відрізнятися чимось незвичайним і абсолютно оригінальним.
Хто і де створив тату-манікюр? Авторами є Амби Степлтон і Крістіан Бойд, а також Джон Бой. На початку 2018 року Крістіана надихнули роботи відомого Джона, що прикрашає нігтики важливих персон: Белли Хадід, сестер Дженнер, Селени Гомес.

Результат першого тату-арту у Бойда зробив прорив і потім автори створили поп-ап-студію під назвою NeedleNails, що створює тільки такого роду татуювання на нігтях.

По-третє, протримається дане тату набагато довше стійкого шелаку, що вказує на його практичність і відмінну довговічність.
По-четверте, що не банально, але це значна економія Ваших коштів.
По-п'яте, такий манікюр підходить всім: і дівчатам, і епатажним чоловікам. Він відноситься до стилю унісекс і виконується в чорному кольорі.
По-шосте, його чарівним гідністю буде міцність і зносостійкість, так як він не стирається з нігтів, поки цілком не відросте.
А, якщо Вас дратує або Ви не встигаєте часто відвідувати манікюрний салон - цей варіант ідеальний вихід з дивовижною економією часу.
Восьмим перевагою стане «відкритий шлях експериментів». Ідеальний варіант для тих, хто завжди хотів справжню татуювання, але не вистачало сміливості здійснити в життя.

Недоліків немає. Хіба що, можливий мінус - палітра кольорів і різноманіття малюнків поки що обмежена.
Основна перевага такої технології в тому, що вона сильно економить час. У підсумку, малюнок виходить дивно рівним і акуратним.
Так що ваш манікюр змиється через пару місяців. Відмінне рішення для тих, хто все життя хотів справжню татуювання.
Процес абсолютно безболісний, тому що майстер тату-манікюру набиваючи Вам такий нейл-арт зачіпає тільки поверхневий перший шар нігтя. По суті, легко "видряпуючи" потрібне зображення.
Але є одне «але», вибирати майстра треба ретельно, а краще поїхати в NeedleNails до Крістіану Бойду. «Татуювання нігтів вимагають сильної концентрації. З точки зору татуировщика, при роботі зі шкірою все по-іншому ».

Популярная продукция