Сила манікюру: топ-5 anti-age відтінків лаків

1 жовтня 2018

Ви замислювалися про популярних anti-age засобах? Манікюр не вважають якимось косметичним засобом, швидше за процедурою. Дійсно, багато хто розуміє під процедурами - процеси, які можна проводити тільки на обличчі, зрідка на шиї і зоні декольте, геть забуваючи про руках. Саме вони і є показником віку жінки.

Кожна дівчина погодиться, що манікюр-це особливий ритуал, адже доглянуті нігті є показником статусності і акуратності.
Це може здатися неважливим, дурним або вигадкою майстрів нігтьового сервісу, але це далеко не так. Колористика дизайну нігтів дуже важлива і завжди привертає увагу.

"Молодильні" лаки:

1. На першому місці червоний або алий.

Один з класичних відтінків, вважається топовим "анти віковим".
Наприклад, це може бути червоний, червоний, теракота, кораловий або Гренадіни. І таким чином Ви абсолютно відволічете увагу від усього непотрібного. Дивно що червоний і виділяє Вас з натовпу, але і приховує недоліки на ручках. Це ще й чудові відтінки як на свято, так на кожен день.

2. Чорний
Гармонія і вишукування поєднуються воєдино при такому naills-оформленні. Здається, легкість і "black style" це те що треба модницям і сміливим жінкам восени-взимку 2018/2019 року.

3. Персиковий

Помаранчевий пігмент прибирає синяву вен, яка так і визирає через роки. А персикові будуть випромінювати особливе тепло і енергію в цьому сезоні.
Ми розповіли про "антіейдж" -оттенках, але як не сказати про тих, які не завжди вигідно виглядають і можуть зістарити Ваші ручки?

Топ-5 відтінків, які не всім підходять - це блакитний, фіолетовий, жовтий, бежевий, вишневий.
Вони можуть привертати увагу до вен, пігментних плям або іншим вадам шкіри.
Благородні кольори залишаються завжди на вершині популярності.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional.
І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.

Популярная продукция