Чотири обов'язкових правила по догляду за руками

30 січня 2019

У зимовий час або так би мовити, час холодів дуже важливо звертати увагу на стан Ваших ручок.
Знаєте, як визначити чи Ваші ручки "просять" допомоги та догляду? Дуже просто!

Уважно огляньте їх, якщо ручки м'які, ніжні, оксамитові і без тріщин, то Ви на правильному шляху. Тобто або Ви, за ними ретельно стежте або від природи все добре. Але якщо хоч щось з перерахованого вище не зійшлося, то приступайте до уважного прочитання нашої статті.

Важливо дотримуватися 4 обов'язкових пункти: утеплювати, захищати, зволожувати або живити і очищати.

ПРАВИЛО No1. Назвемо його особливий крем-захист! Адже взимку крем для рук повинен бути не звичайним, а з гліцерином і змістом натуральних рослинних масел (кунжутного, масла ши, оливкової).

Завдання гліцерину завжди максимально пом'якшити та зволожити шкіру, методом акумуляції вологи на заданій ділянці.

ПРАВИЛО No2 - Утеплення "від голови до п'ят». Обов'язково тримайте руки в теплі, не забувайте вдягати теплі рукавички, а ще краще - в'язані рукавички.

Доповнення до правил No1. Необхідно саме комплексне зволоження. Якщо Ваші руки стають, як наждачний папір потрібно швидко діяти.

Терміново врятувати їх допоможе нанесення вранці зволожуючого крему, а на ніч - поживного.
Ідеально зволожують антиоксидантні сироватки, а креми для рук з ретинолом - лікують незначні тріщини і відновлюють верхні шари шкірного покриву. Відмінний зволожуючий ефект дають крему з вітамінами С і Е. В загальному, вітамінна формула - порятунок шкіри від холоду, спеки та змін погоди.

Пам'ятайте, в правилах нанесення кремовою формули прописано, що необхідно втирати масажними рухами, які покращують кровообіг, нормалізує кровотік і насичуючи тканини корисними речовинами.

ДОДАТКОВО! Існують досить молоді, спеціальні процедури у майстри нігтьового сервісу - парафінотерапія і відновлює комплекс вітамінів в «бразильському манікюрі».

ПРАВИЛО No3. Глибоке очищення.
На сьогодні існує величезна кількість засобів для миття рук. Найкраще використовувати не мило, так як воно сушить шкіру, а гелі.

ПРАВИЛО No4. Непробивний захист
Передові косметологи і професіонали сфери нігтьового сервісу наполягають здійснювати домашнє прибирання в гумових рукавичках.

При прямому впливі з хімією - наявність захисту обов'язково! Також пам'ятайте, гаряча вода веде до знежирення шкіри, а холодна - до утворення тріщин. Вибирайте теплу воду!

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність УФ-ламп, пилок, бафів, гель-лаків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional.

Популярная продукция