Дуже стійко: 4 ефективних способи продовжити життя манікюру

25 січня 2019

Мрія кожної дівчини - ідеальний манікюр який тримається надзвичайно довго і не вимагає догляду.

Сьогодні ми обговоримо те, як продовжити життя манікюру?

Відповімо на хвилююче всіх питання - які способи існують для продовження життя манікюру та збереження його охайного вигляду? Дані рекомендації діють для манікюру зі звичайним лаком для нігтів і шелаком.

По-перше, підготуйте нігті.

Перед тим, як покрити нігті для нігтів лаком, їх потрібно висушити і знежирити. Для цього нанесіть спецзасіб.
Нагадуємо, що Ви купуєте на курсах від Beauty Whims знання світового стандарту, стаєте кваліфікованим мастером.Продолжім!

Після нанести базу для манікюра.
Також, лак сколюється на кінчиках, і ніхто не відміняв «та пліток» його саме там.

По-друге, підготуйте покриття.
Не варто активно трясти, перемішуючи флакончик з лаком - через це в ньому утворюються бульбашки повітря і покриття може лягати нерівно. Що вплине на якість роботи.

По-третє, підготуйте закрепленіе.Когда другий шар лаку висохне, не забувайте про закріплення топом. Необхідна «сушка» для нігтів або спецлампи, при необхідності яку Ви зможете купити в Beauty Whims.

Лайфхак для швидкого сушіння нігтів - опустіть нігті миску з холодною водою і докіньте пару кубиків льоду. Як результат - нігтики висохнуть значно швидше.

Відома модель і законодавець моди Белла Хадід користується схожим методом закріплення макіяжу. Буде цікаво - розповімо!

По-четверте, підготуйте догляд.

Це кінцевий етап. Використовуй масло для кутикули і крем для рук.

Це засіб, який використовується для зволоження і зміцнення нігтів і кутікул.Масло ефективно прибирає сухість кутикули, тріщини і врослі ногті. А воно в свою чергу виробляється з натуральних компонентів і масел, таких як:

1. Кунжутне масло
2. Лимонний сік.
3. Какао-масло.
4. Алое віра.
5. Масло зародків пшениці.

Не забувайте, в інтернет- магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність продукції для нігтьового сервісу, а саме гель-лаків будь-яких відтінків і марок: YouPosh і KeyLA Professional. А також будь-якого іншого інструментарію для nail-майстра.

Популярная продукция