Підбірка свіжих лайфхаків: секрети манікюру

18 жовтня 2018

Повертаємо вподобану рубрику "Поради від Beauty Whims", де наша компанія ділиться простими, але дієвими порадами по догляду за нігтями.
Приступимо!
Якщо Ви любите цікаві дизайни, але у вас не завжди є час з нуля їх малювати на нігтики, то можна зробити заздалегідь саморобні слайдери.
Для цього на звичайну плівку наносимо шар прозорого лаку і коли він висихає, на ньому малюємо що завгодно.
І залишаємо це на плівці, коли ж Вам знадобиться дизайн, Ви просто знімаєте лак з плівки і переносите на нігтики, покриті ще не висохлим лаком.

Для того щоб манікюр тримався якомога довше, перше - знежирте нігтьову пластину, це можна зробити рідиною для зняття лаку. Але стежте за тим, щоб в ній не було ніяких зволожуючих масел. Також більш стійкий манікюр забезпечує використання гель-лаків без лампи. По суті, для звичайного споживача - це звичайні лаки, але вони відрізняються посиленим блиском і стійкістю.
Тому що містять в собі компоненти гелю.

Обговоримо стійкість манікюру, як її продовжити, як зробити так щоб нігті виглядали доглянутими і красивими.

Варто ретельно вибирати топове покриття, знову-таки можна взяти гель-лакове покриття без лампи і наносити його кожен день по новому шару.
Якщо немає часу виправити манікюр бо затерлися кінчики, то їх можна просто підпиляти.
Просто, логічно, примітивно, а багато хто про це забувають.
Але часто так робити не варто, краще зробити якісний манікюр у nail-майстри, це скоріше поради для акуратного і бюджетного оформлення ручок.

Обов'язково, під час роботи по дому надягайте рукавички, це захистить від хімії, але намажте перед цим ручки улюбленим кремом.
І після Вас чекатиме відмінна нагорода - ідеально м'які ручки.
Якщо у Вас не виходить відкрити флакон лаку, то обмотайте кришку гумкою і вона дасть, то необхідне зчеплення, яке дозволить легше відкрити лак.
А якщо не вийшло зробити той самий манікюр в домашніх умовах, то приходь до нас, навчимо! І ти придбаєш на курсах від Beauty Whims знання світового стандарту, станеш кваліфікованим майстром і зможеш робити ідеальний манікюр не тільки собі, а й ділитися красою з іншими.

Цікаво прочитати ще Лайфхак від Beauty Whims? Чекайте наступну статтю і може Ви дізнаєтеся щось зовсім нове!

Популярная продукция