Топ-відтінки в сезоні 2018/2019

20 жовтня 2018
Продовжуючи говорити про манікюр можна не згадати кислотні відтінки. Так, літо минуло й разом з ним і кислотні відтінки. Тому якщо ваша душа тягнеться до кислотних відтінків, то звичайно можна їх використовувати.
Але вони не стануть більш актуальні, якщо ви хочете чогось більш яскравого не використовуючи тренд на пастельну гаму, то можете звернути свою увагу на відтінки які відповідають сезону.

Навіть, не думайте що це нудно, зараз багато брендів випустили цікаві гами, цікаві конфігурації квітів.

Ви можете використовувати винні, бордові, коричневі, але не в звичайному виконанні, а в якомусь унікальному, яке будуть нам нагадувати про осінь.

Особисто ми рекомендуємо придивитися до темно-баклажановим і фіолетовим відтінкам, вони зараз в тренді. А найголовніше підійдуть під будь-яку осінній одяг, тому що добре поєднуються з темним одягом. Також слід сказати, що моду неможливо благати і тренд на так званий феншуй манікюр.

Тобто це коли все нігті фарбують в один колір, а два або один ніготь фарбують в інший, цей тренд став уже анти трендом. Тому рекомендуємо вам спробувати коли ваш манікюр в одній колірній гамі не робити акцент на один або два пальці.

Професійні nail-майстри стверджують, що це було модно рік або два тому, і від такого ефекту варто відмовитися.
Звичайно вирішувати тільки вам.

Але можемо з упевненістю сказати, що при правильно підібраному відтінку, який буде цікавий і унікальний, ваш манікюр буде виглядати оригінально і без додаткових "танців з бубном" і аксесуарів.

Тому можна сказати, що у цього сезону на вершині тільки колір, колір і колір, саме йому потрібно приділити максимальну увагу. Якщо говорити про особливості топового покриття, то мода на матовий манікюр теж пішла і це тепер анти тренд, хоча у нього було дуже багато прихильників і багато дівчат дійсно люблять матові нігті, не дивлячись на те, що під час носіння вони досить примхливі.

Але якщо ви все одно любите матові нігті і при цьому хочете зберігати гармонію і залишатися в тренді, то рекомендую вам звернути увагу на нюдовие відтінки.Наприклад нюдовий матовий, ефект виглядає дуже благородно і не так випадає і при цьому ви зберігаєте матові нігті. А ось темні матові нігті тепер однозначно антітренд, тому якщо хочете бути модною, його краще уникати.

Популярная продукция