Тренд з Instagram 2018: нігті-желе

27 вересня 2018

Кайлі Дженнер - це сучасна ікона стилю і засновниця власного бренду косметики, бізнесвумен і учасниця телешоу «Сімейство Кардашьян».
Вона є медійної персоною за якою стежать майже всі представниці прекрасної статі в світі. І ось недавно вона зробила собі нігті-желе, і вони стали вважатися трендом.

У даній статті ми розберемо що це за желе-нігті і чому вона їх вибрала, розглянемо особливості такого манікюру.Дійсно, Кайлі Дженнер, Нікі Мінаж, Карди Бі і популярна світова модель Белла Хадід вже спробували "кричущий" тренд - нігті-желе.

 

Желейні nails - або скляні нігті, або jellynails вже тривалий час "виблискують" на fashion-week.
Вони характеризуються найбільш божевільними квітами та ідеями, виглядають неоднозначно і виражаються навіть в нарощуванні на пальцях справжніх «пік».

Чим запам'ятовуються желейні нігті?
По-перше, вони прозорі, так як нагадують желейні цукерки або солодкий мармелад.
По-друге, вони дуже яскраві і привертають увагу.
Їх концепт полягає в незвичайності і напівпрозорості.
Не так давно ще реаліті-зірка шоу опублікувала зображення своїх довгих неоново-рожевих нігтів.
Так на початку одного з літніх місяців, хештег #jellynails став мейнстрімом, і тисячі користувачів стали вантажити фотографії та відеоматеріали в stories своїх желейних нагідок. Мільйони публікацій були зафіксовані з появою такої новинки і досі ходять суперечки з приводу такого вірусного явища.

Желейні нігті і повсякденність
Якщо цей тренд припав Вам до душі, але ви розумієте, що в звичайному житті таке не повторити, то Ви з легкістю зможете знайти кілька полегшених ідей, якщо введете в пошуковому рядку Google "нігті-желе ідеї 2018" або просто "желейні нігті".
Добрими квітами, характерними для осені вважаються класичний червоний, золотистий, оранжевий і сріблястий кольори.
Не забувайте, форма грає першорядну роль в манікюрі.
Віддавати перевагу потрібно овальній формі або м'якому квадрату, щоб манікюр був модним і стильним.
Гель лак попіклується про Вашу нігтьової пластини. На відміну від традиційного нарощування нігтів гелем, манікюр гель - лаком піклується про безпеку нігтьової пластини.


Швидше обирай відповідне оформлення нігтиків і вирушай до свого nail-майстра, щоб твої ручки виглядали ідеально.

Популярная продукция