Гель-лак: переваги і недоліки

18 травня 2018

Напевно, кожна дівчина робила манікюр. Чи то в домашніх умовах, так і в іноземній професійного фахівця в студії красоти. Гель—лак - сучасний помічник кожного майстра сфери нігтьового сервісу.

Красиві і зносостійкі нігтики можна зробити тільки з його допомогою, крім спеціального інструментарію, обладнання та творчого підходу. Гель—лак є універсальним нігтьовим покриттям, яке є сукупністю властивостей гелю і звичайного лаку. Варто звернути увагу на велику колірну палітру і його бездоганні якості. Це, дійсно, ідеальна суміш властивостей і зовнішнього вигляду. Тому як дарує нігтям потрібний колір, а ось як гель - неймовірну твердість і дорогий глянцевий, іноді металевий вид.

Переваги гель—лаку:

1. По-перше, важливо, що він тримається без тріщин, пошкоджень і дрібних недоліків близько двох тижнів, а то і довше. А це, дозволить Вам повністю забути про недосконалому манікюрі або якомусь дискомфорті.

2. Другою перевагою є те, що довгий час Ви зможете не сумніватися в бездоганному і красивому вигляді своїх нагідок.

3. Третім перевагою стане те, що будь-які гель-лаки є інструментами нового покоління, виготовленими на спеціальному сучасному обладнанні з матеріалів вищої стандарту.

4. Четверта перевага полягає в тому, що популярними були і залишаться прекрасно оформлені, акуратні нігті. А акуратність - це ще одна риса гель лаку.

5. По-п'яте, його колірна гамма дозволяє завжди експериментувати і втілювати свої творчі ідеї. Адже нейтральний тон робить лак гель KeyLA універсальним, а різноманіття відтінків у YouPosh робить його оригінальним, зупиняючи погляд на нігтики при виборі одягу конкретного цвета.Недостатков у даного нігтьового покриття помічено не було. Як відомо, прекрасний засіб зіпсувати мало хто зможе.

6. Гель лак піклується про Вашу нігтьову пластину. На відміну від традиційного нарощування нігтів гелем, манікюр гель - лаком піклується про безпеку нігтьової пластини. Завдяки поєднанню таких достоїнств лаку для нігтів і гелю для нарощування саме гель-лак на сьогоднішній день вважається ідеальним варіантом для створення ефектного і стійкого манікюру.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional.

Популярная продукция