Популярні nail-тренди в сезоні 2018/2019

20 жовтня 2018

Продовжуємо роздавати поради з манікюру від Beauty Whims і розкривати секрети beauty-індустрії.

Також якщо говорити на рахунок текстур, то можемо сказати, що зараз дуже актуальні перламутрові, глянцеві і голографічні ефекти.
Багато дівчат навіть купують накладні нігті, які дають той же ефект голограми, однак такий відкритий Голографик зараз не модний. А ось акуратний металевий ефект зараз неймовірно актуальний, тому якщо ви любитель блиску, то можна сказати це ваш сезон.

Дійсно, сезон 2018/2019 буде вражати своїм різноманіттям і незвичністю чином. Все частіше ми мимоволі повертаємося до минулим, вінтажним образам і деталей.

І давайте трошки поговоримо про форму і довжини нігтів, можна сказати, що квадратні нігті зараз не в моді, більш актуальними зараз є форми гостріше: балерини або мигдалеподібної.

Хоча розумію що не всім це подобається, але що робити - тренди диктують. Тому якщо хочете бути дикої модницею, то зверніть увагу на овальну і трошки загострену овальну форму.

Вони дуже актуальні, але при цьому не потрібно використовувати форму піки, вона не в моді. Ну а якщо говорити про довжину, то можна сказати, що не дивлячись на те, що в минулих сезонах нам говорили, що довгі нігті не в моді. У цьому сезоні довгі нігті знову поступово повертаються.
І навіть можна сказати, що тепер екстремально довгі нігті, які показують, що ви нічого в цьому житті ними не зробите і будете насолоджуватися ними як декоративними, а манікюр буде виглядати занадто вигадливим. Кому-то незвично і навіть жахливо від того, що вони дуже актуальні, але факт залишається фактом - вони в моді.

У будь-якому випадку вирішувати вам.

Тренди це всього лише орієнтири, не обов'язково наосліп слідувати за трендами, копіювати їх, тренд дається для того, щоб ми могли випробувати його на собі і зрозуміти підходить він нам чи ні.

В цьому і полягає основна магія моди, щоб використовувати тренди рівно в тій кількості, в якому вони вам підходять.

Ви можете без праці створювати ідеї або дизайни самостійно вдома, просто прикупивши у компанії Beauty Whims все необхідне для манікюру.

 

Популярная продукция