Чому ні: білий манікюр на осінь

9 жовтня 2018

Білий манікюр - класика, яка буде доречна і актуальна в будь-який сезон. Колористика дизайну нігтів дуже важлива і завжди привертає увагу. Білий - один з топових "анти вікових" квітів.

Він і витончений, і ніжний, ідеальний в загальному.
Білий тон нейл-оформлення підходить під будь-який наряд і виглядає соковито, акуратно.

Чому варто вибрати білий манікюр?
І так, основні переваги полягають в наступному:
1. урочистість і простота в одному флаконі. Погодьтеся перша асоціація з білим - весілля / весільну сукню / торжество або якась аристократичність і свобода;
2. легкість сприйняття такого манікюру;
3. підходить не тільки під романтичну атмосферу, а й буде ідеально підходити зухвалим вечірнім, діловим або спортивним образам.

Тим більше, білий манікюр стане відмінним акцентом до суворого або веселому осінньому образу. Тільки уявіть, як такий манікюр підвищить позитивний настрій в сірі будні. Стильно поєднується з пальто і супер просто, але дуже душевно з в'язаним светром в холодні вечори!

Явний недолік білого манікюру - його недостатня практичність. Брудниться такий манікюр досить швидко і виглядає не настільки доглянуто, особливо від тоналкі. Так що якщо Ви наносите тон на обличчя руками або постійно багато пишіть або Ваша робота, пов'язана з постійним взаємодією з клавіатурою, тоннами паперів, тоді краще робити білий манікюр на відпочинок біля моря.
Гармонія і вишукування поєднуються воєдино при такому nail-оформленні. Здається, легкість і "white style" це те що треба модницям і сміливим жінкам в сезоні 2018/2019.

Білий манікюр: чому варто віддавати перевагу?
Варто відзначити, що не обов'язково віддавати перевагу тільки чистому білому лаку. Можна зробити гарне весняні настрій в холодний день осені за допомогою малюночків і асиметрії, деяких доповнень на Ваш розсуд.
Також актуальним буде білий манікюр з глітером. Візерунки, зроблені за допомогою Гліттера - тонка і кропітка робота, але витрати сил перевищує отриманий результат. Саме такий варіант вважається найбільш стильним і трендовим. Іскристі нотки в манікюрі - завжди незвичайний і іноді дуже необхідний акцент.

І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims - це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.

Популярная продукция