Офісний манікюр: ідеї та поради

4 жовтня 2018

Кожна дівчина знає, що доглянуті руки - це візитна картка гідного зовнішнього вигляду і доповненого образу.
Успішної бізнес-леді без стильного naills-дизайну - нікуди.
Сьогодні ми відкриємо завісу офісного манікюру.

Добірка основних правил офісного манікюру:

1. "Поменше яскравості"
У діловій дрес-код абсолютно не вписується кислотні манікюр, блискучі стрази, зайва химерність і пишність.

2. "Мала довжина"
Неприпустимою буде зайва гострота, незграбність нагідок.
Вони будуть відмінними при короткій довжині і також залучати доглянутістю.

Порушуючи ці правила, ми порушуємо і діловий етикет.
Але наше суспільство дуже сильно коригує вже постійні правила, вводячи нові або згадуючи старі часи і моду тих років.

3. Теплі тони
Сподобається не тільки тобі, але і босові, і на додачу всім оточуючим. Більше 60% дівчат люблять ніжні нюдовие або рожеві відтінки. Вони виглядають природно і 100% натурально. До спортивного варіанту також підходять теплі тони, які ненав'язливі, але і помітні на нігтики.

4. Білий манікюр
Виділяється серед всіх відтінків і вважається класикою, як і чорний колір! Такий колір вигідно виділить Ваші нігтики, несучи шарм і благородні нотки.

5. Мармурове оформлення
А якщо хочеться креативу і різноманітності, fashion-експерти вважають, що на допомогу прийде мармур. Адже це хіт 2018-2019 роки. Він прекрасно відтворює натуральний візерунок мармуру. Найчастіше вибирають чорний або білий мармур, але можна зробити його кольоровим.

6. Втірка
Порошкоподібний блискучий пігмент, що нагадує легку пудру. Це ідеальний спосіб доповнення до стильному діловому манікюру, з ноткою нестандартності. Крім того, з приходом прохолоди осені у всіх прокидається любов до алому кольору. А мармур і нотки червоного-це вогняне поєднання. Тільки головне - не переборщити і не забути перше правило.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional.
І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.

Популярная продукция