Манікюр і асиметрія: за чи проти?

5 жовтня 2018

Інсайдер Маріанна Ньюман і nail-експерт Mugler стверджує, що "скошений край нігтя доповнює манікюр ніжною незавершеністю, а асиметрія вигідно виділяє загальну футуристичність і абстракцію nail-оформлення».

Якщо відкрити сучасні зразки або приклади манікюру в пошуковій системі "Google" під фразою «красивий манікюр фото» ховаються топові, нові, витончені або не дуже. Але погодьтеся, завжди в очі кидаються матові нігті з асиметричним краєм. Дійсно, круто що вони не блищать, зберігають благородний колір і постійно радують незвичністю.

Відмінними рисами модного красивого френча в 2018 році також є асиметрія, нерівні лінії, різноманітний декор.
Манікюр-це особливий ритуал, адже доглянуті нігті є показником статусності і акуратності.
Колористика дизайну нігтів дуже важлива і завжди привертає увагу.

За літо фруктові та яскраві ягідні лаки набридають, і до зими хочеться чогось нового і абсолютно незвичайного. Ідеальне рішення для осінньо-зимового періоду 2018/2019 року - всі відтінки синього. Вони не надто яскраві, але досить помітні.
Для ефектного манікюру можна не боятися застосовувати також будь-який тон червоного.

У 2018-2019 році в моду знову увійдуть етно-мотиви і проглядається тенденція повернення до культурних українським орнаментів і позначенням.

Горизонтальні або вертикальні смуги або клітка - відмінна альтернатива складним малюнків на нігтики.

Пам'ятайте в моді асиметрія, тому не варто хвилюватися, що смуги можуть вийде різними. Краще розташувати їх під кутом, легко і невимушено.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна з різноманітності гель-лаків будь-яких відтінків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional вибрати те, що потрібно саме Вам для створення витонченого манікюру.
І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.
Не переставайте експериментувати, пробуйте нові кольори і стилі манікюрного мистецтва!

Популярная продукция