Тропікана: найстильніший манікюр на літо 2018

31 липня 2018

В модний список 2018 року записалася рослинна тематика.

Взимку цього року з'явилися чохли з пальмами, листям банана і інший екзотикою.

А вже ближче до літа - сукні, сумки, джинси з додаванням листьевой родзинки.
І ось пальми дійшли до нігтів!
Пальми, бананові або інші дивовижні листя, "для шпалер" принт - вибух нейл-арту, став неймовірно популярним літнім манікюром серед модниць всього світу.
Влітку в моді яскраві відтінки лаків, вільні і несподівані рішення.

Як відомо, власниць нагідок можна розділити на дві суттєві "табору" або типажу жінок: ті, хто вважає за краще, щоб їм створювали малюнки на нігтях, і ті, хто любить мінімалістичний підхід. Це як любити зиму чи літо. Але нотки Тропікани можна вписати навіть в мінімалістичний манікюр.

І знайте що, є новинка-універсал і попаде вона всім.
Якщо хочеться, щоб нігті виглядали акуратно, то варто просто нафарбувати їх бежевим лаком, дати йому висохнути. На кінчиках зробити смужки білим лаком, закріпити все прозорим топом. Але можна вибрати й інший шлях!

Колірна палітра настільки величезна, що змушує експериментувати, втілювати оригінальні ідеї. "Green" манікюр-це буйство фарб, сплеск ідей, який можна і взимку, і влітку, і навесні, і восени оформити по-різному. Нігті з таким дизайном заряджають творчістю і хорошим настроєм. Не варто зупинятися на стандартному дизайні. На літо 2018 варто спробувати зробити такий манікюр.
Тропічний манікюр в цьому сезоні реалізується у всьому. Це чудове полотно для того щоб творити!
Виглядає в будь-якому амплуа дуже свіжо і гармонійно. Підходить під будь-який одяг, відмінно доповнюючи весь образ.

Тропікана-манікюр здійснюють як на нейтральному тлі - білому, білому, мокко, чорному, бежевому, так і на незаповненому просторі. А можна, на нігтях-омбре у вигляді заходу або світанку.
Важливо, що такий дизайн нігтів можна зробити самому, в домашніх умовах! Якщо у Вас недостатньо для цього матеріалів, аксесуарів, гель-лаків, тоді заходите на Beauty Whims. А якщо існує брак навичок або умінь-чекаємо на курсах навчання в Beauty Whims.
Чи не переставайте експериментувати, пробуйте нові кольори і стилі манікюрного мистецтва!
Пропонуємо не забувати про ці прості правила і робити ідеальний манікюр з Beauty Whims!

На літо виглядає оригінально і абсолютно по-новому. Але fashion-експерти вважають, що він більш підходить під будь-який настрій. Ми вважаємо, що це міф!

Популярная продукция