Манікюр 2018: актуально vs неактуально

19 жовтня 2018

Продовжуємо тему того що буде актуально в сфері манікюру в найближчому часі, до яких відтінків варто придивитися, а до яких немає?

Не можна не згадати усіма улюблені стрази та блискітки, я ще раз повторюся, що це все відноситься до антітренд, це не модно і не актуально. Але це не актуально, якщо це дуже активно і якщо це видно на контрастних базах, наприклад якщо блискітки у вас золоті, а ви робите манікюр на чорному тлі. Але якщо ви виберете блискітки або стрази, тому що в душі ви хочете саме їх, то спробуйте поекспериментувати з пастельними відтінками, використовуючи срібні блискітки або срібну пил.

На ніжному відтінку нігтів може виглядати дуже стильно, вишукано і актуально. Легендарний французький манікюр також залишається антітрендовим, але якщо ви хочете щось цікавіше ніж однотонні нігті.

Зверніть увагу на омбре, але не на контрастне, а на ніжне, наприклад червоний переходить в коричневий або винний, одним словом відтінки повинні бути схожі, щоб омбре виглядало делікатно.

Ну і звичайно зараз найбільш популярним варіантом є мармурові нігті, вони виглядають дуже стильно і красиво. Тут важливо зберігати баланс, але не яскравий, а класичний, наприклад білий з сірим, такий манікюр підходить під більшість образів і він також не буде конфліктувати з вашим чином. Ну а якщо ви або ваш майстер не може намалювати мармур на нігтях, то можна використовувати наклейки, аплікаціями для нігтів, їх можна купити скрізь, на крайній випадок замовити через інтернет.


Зробити той самий манікюр, ми навчимо! І ти придбаєш на курсах від Beauty Whims знання світового стандарту, станеш кваліфікованим майстром і зможеш робити ідеальний манікюр не тільки собі, а й ділитися красою з іншими.

Популярная продукция