Яскравий мармур на нігтях-ідеї та поради!

31 липня 2018

Чули про мармур на нігтях?
Так, Ви не помилилися. Про мармур, а саме мармуровий дизайн. Скульптори і архітектори можуть спокійно зітхнути.
Адже сьогодні ми поговоримо нема про твердому камені вапняної породи, а про однойменний хіті сучасного манікюру.
Манікюр з мармуровим дизайном - це хіт 2018-2019 роки. Найстильніша новинка, що заслуговує на увагу. На літо виглядає оригінально і абсолютно по-новому. Але fashion-експерти вважають, що він більш підходить під осінній настрій, а саме під трохи важке, завантажене, але не менш яскраве. Ми вважаємо, що це міф!

Мармур не підкоряється сезонним змінам. Таке оформлення ідеально завжди, і на будь-якій довжині Ваших нагідок: як на коротких, середніх, так і довгих.
Колірна палітра настільки величезна, що змушує експериментувати, втілювати оригінальні ідеї. Мармуровий манікюр-це буйство фарб, сплеск ідей, який можна і взимку, і влітку, і навесні, і восени оформити по-різному. Нігті з таким дизайном заряджають творчістю і хорошим настроєм. Не варто зупинятися на стандартному дизайні. На літо 2018 варто спробувати зробити манікюр в техніці водного марблінга. Загадкове слово для власниць нагідок, правда?

Вважається, що він - дуже затребуваний нейл-арт. Це новий спосіб створення кольорових мармурових нагідок. Він прекрасно відтворює натуральний візерунок мармуру. Найчастіше вибирають чорний або білий мармур, але можна зробити його кольоровим. Адже мармур в кольорі виглядає більш ефектно!

Влітку в моді яскраві відтінки лаків, вільні і несподівані рішення в манікюрі.
Перевагою цього манікюру є те, що в результаті Ви отримуєте соковитий, яскравий, незвичайний манікюр-ідеальний літній варіант. За технікою виконання він ідентичний Ебру - водним малюнків Близького Сходу.

Саме в Японії придумали марблінг-популярну техніку мармурового манікюру, близько 30 років тому. Вже в 2016 році він став популярний в Америці, був і залишається стильним оформленням нині. Сьогодні мармур на нігтях можна помітити у кожній другій fashionista. Важливо, що такий дизайн нігтів можна зробити самому, в домашніх умовах! Якщо у Вас недостатньо для цього матеріалів, аксесуарів, гель-лаків, тоді заходите на Beauty Whims. А якщо існує брак навичок або умінь-чекаємо на курсах навчання в Beauty Whims.
Чи не переставайте експериментувати, пробуйте нові кольори і стилі манікюрного мистецтва!

Популярная продукция