Леопардовий манікюр 2018: принт зі світу моди

18 жовтня 2018

Леопардовий манікюр цієї осені виходить з тіні і купається в променях слави! На п'єдестал популярності вознісся він завдяки трансформації моди сезону 2018/2019 року.

Леопардовий принт тепер не є надмірно викликає, цієї осені він в числі найгучніших трендів! Виглядає абсолютно, а також супер стильно.

Леопард охопив моду, взуття, одяг і дійшов до сфери нігтьового сервісу. Так, тренд і показник модного манікюру, "мувітон" сезону - прикрасити нігтики красивими цятками і крапочками.

Осінь - пора змін, яка так і диктує змінити однотонний чорний на більш помітний, незвичайний.
Хижий принт з моди впрінципе не йшов повністю і завжди обіцяв повернутися.
До осені настав момент його гучного повернення!
Зараз в моді леопардове все: від суконь, шуб, пальто, курточок, колгот, взуття до сумок.

Леопард і осінь 2018
Теплота леопардового відтінку додає осінньому образу особливого затишку, стилю і акценту. Підходить сміливі жінкам, тим хто любить ловити погляди оточуючих на себе.

Дизайн нігтів леопард не потребує масі доповнень.

Так як наляпісто і тяжкість манікюру не зіграє Вам на руку в прямому сенсі!
Варто зосередитися на лаконічних відтінках.

Досвідчені nail-майстри не радять захоплюватися квітами і декором.
Краще їх взагалі не використовувати, так як химерність буде зашкалювати, а краса і одночасна простота загубляться в достатку кольору.

Професіонали нігтьового сервісу акцентують увагу на тому, що манікюр з леопардом не завжди повинен бути виконаний матовими лаками. А радять застосовувати перламутрові і шіммерние текстури. Вони вносять свій шарм, відрізняються колоритом, насиченістю і оригінальним блиском.

А якщо не вийшло зробити той самий манікюр, то приходь до нас, навчимо! І ти придбаєш на курсах від Beauty Whims знання світового стандарту, станеш кваліфікованим майстром і зможеш робити ідеальний манікюр не тільки собі, а й ділитися красою з іншими.
В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків і марок: YouPosh і KeyLA Professional.

Популярная продукция