Французький манікюр на коротких нігтях: бути чи не бути?

12 жовтня 2018

Французький манікюр - перевірена часом класика. Але що ж робити, якщо ти любиш короткі нігті і вважаєш їх відмінною базою для будь-якого виду манікюру?
Короткі нігті - не вирок!

У даній статті ми зробимо акцент на французькому манікюрі за допомогою коротких нігтів і доведемо що це можливо, та й красиво.
Здається, що складно перетворити то що вже все знаю і бачили в незвичайний і вибуховою манікюр. Але немає! Можливо!

Перший "бум" - це манікюр на коротких нігтях, другий "бум" - незвичайна форма про яку ми розповімо побільше, третій - колірне рішення.
Адже основна суть френча на коротких нігтях полягає в тому, що ніготь покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик - майстер акуратно завдає смужку білого кольору.
Так, суть одна і та ж, але Ваші naills будуть виглядати радикально інакше!

Френч на короткі нігті може виконуватися класичним способом чи ні. Вибирати тільки Вам!
Давайте перерахуємо нижче яка може бути незвичайність оформлення.

Ще один лайфхак для крутого виконання френча на коротких нігтях - трикутна форма. Вона особливим чином виділить Ваші нігтики.

Френч завжди відмінно виглядає, але користується найбільшою популярністю серед дівчат саме в такому оригінальному форматі. При відповідній формі і акуратно-обрізаної кутикуле Ваші ручки заграють новими фарбами.

І так, основні переваги незвичайного френча:
1. святковість і простота.
2. легкість і свіжість манікюру;
3. підходить під всі образи як повсякденні, так і будь-які інші.
4. обрадує Вас і не залишить байдужими інших.

Як ти вже зрозуміла, манікюр френч на короткі нігті може бути кольоровим. Пробувати варто різні відтінки існуючої кольорової палітри: блакитний, червоний, золотий, жовтогарячий, салатовий, не забуваючи вигідно міксувати.
Тоді манікюр стає не тільки витонченим, але і виглядає ніжно, супер незвично, нестандартно, ідеально в загальному. Варто відзначити, що не обов'язково віддавати перевагу тільки чистому френчу. Експериментуйте!
Навіть яскравий тон нейл-оформлення підходить під будь-який наряд і виглядає соковито, акуратно.

І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims - це не боятися експериментувати

Популярная продукция