Дезінфекція і стерилізація манікюрних інструментів - гарантія безпеки

8 жовтня 2018

У манікюрному сервісі критично необхідною частиною роботи є стерилізація і дезінфекція інструментів для манікюру. Вони гарантують здоров'я клієнта і є обов'язковою умовою для проведення такої процедури манікюру. Так як тепло і підвищена вологість - це ідеальна можливість для розмноження спор хвороботворних мікроорганізмів, то потрібно ставитися до процесу стерилізації надзвичайно ретельно і відповідально.

Етапи обробки інструментарію nail-майстра:
Після того, як був зроблений манікюр, потрібно провести знезараження використовуваного обладнання і мати "запасне". Адже компанія Beauty Whims піклується про преміум-якості манікюру і володіє широким асортиментом засобів для його здійснення.
Етапи знезараження включають в себе:

Перший етап: видалення видимих ​​забруднень і всіх поверхневих.
Другий: дезінфекція. Проводиться для знищення всіляких вірусів і бактерій.

Третій: стерилізаційний. Останній, здійснюваний для повного видалення мікроскопічних суперечок різних мікроорганізмів, які залишаються після проведеної дезінфекції.
Наприклад, ультразвукової стерилізатор, в повній мірі, прибирає бруд механічним впливом і вібрацією.
Якщо переживаєте, що вдома не вийде провести ефективну обробку. Ми відповімо можна! Ви проведете відмінну термічну обробку, застосувавши духовку на кухні. Але більш професійним, не так радикальним і досить популярним буде використання будь-яких нижчеперелічених стерилізаторів.

Існують такі види стерилізаторів:
1. Паровий стерилізатор;
2. Кварцовий стерилізатор;
3. сухожарові шафі.
4. Ультразвуковий.
5. Ультрафіолетовий.

Процес стерилізації манікюрних інструментів може займати півтора - дві години.

В інтернет-магазині Beauty Whims можна з різноманітності манікюрного / педікюрного інструментарію Ви зможете вибрати не тільки гель-лаки будь-яких відтінків найвідоміших марок, таких як YouPosh і KeyLA Professional, але і вибрати те, що потрібно для забезпечення здоров'я Ваших клієнтів.

Чи не переставайте експериментувати, пробуйте нові кольори і стилі манікюрного мистецтва! Але ніколи не забувайте про дезінфекції !!!
Обробка залежить від масштабності, інтенсивності роботи, кількості клієнтів і спектра послуг.

Популярная продукция