Як виглядає наймодніший манікюр в 2019 році

14 лютого 2019

Новий 2019 рік ще запам'ятається гучними трендами манікюру. Поки він активно гримить окремими тенденціями, які ми вирішили зібрати і вам показати! Деякі з них прекрасні лише на фото, а інші - приголомшливо виглядають кожен день, незамінні в повсякденності.
Давайте поговоримо про найпопулярніші нейл-оформлення в сезоні 2019.

У топ потрапляє - ніжно-рожевий з блискітками.

У всіх інстаграмах країни виблискують такі ноготочки!

Ніжно-рожевий актуальний завжди, він з кожним місяцем все сильніше вкорінюється і вже впевнено завоював любов трендсеттеров.

Приголомшливо виглядає на коротких нігтики, а химерність довгих - особливо підкреслюють блискітки.

Анімалістика

Не раз згадуємо! Тренд почав набирати обертів з початку / кінця зими 2018 року і продовжив проявляти активність, перейшовши в сферу нігтьового сервісу.

М'який і дуже ніжний анімалістичний принт сьогодні дуже актуальний.
Як відомо, поєднання кольорів в манікюрі - тонка наука, яка вимагає певних знань і навіть наявності творчих відчуттів. А принтів - так взагалі складно і ціле мистецтво!

Зверніть особливу увагу на леопардовий манікюр в матових структурах або ніжних відтінках. Дуже незвично і прямо освіжить Ваші Нейлс, та й сірі будні яскравий і помітний леопард.
Зміїна шкіра останнім часом також користується попитом в нігтьової індустрії.

Мікс стилів і квітів

Манікюр, в якому поєднуються кілька кольорів і різних стилів - набирає обертів популярності.

Більш того, можна робити антізеркальние оформлення нігтів.
Популярна студія краси в Києві практикує різний манікюр на руках, тобто на правій - світлий, на лівій - контрастний або чорний. І не дивлячись на це, ще додають химерні дизайни, враховують корейські тренди манікюру і виходить чудовий дизайн.

На нашу думку, кращі друзі дівчини - це червона матова помада, доглянуті брови і стильний манікюр. Вони ніколи не підведуть.
І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї. Але пам'ятайте про обмеження і особливостям обраних вами дизайнів.

Популярная продукция