Кератиновое вирівнювання - за або проти?

12 лютого 2019

Продовження поста про всіма улюблені кучері! А саме про процедуру кератинового вирівнювання.

Значна частина кучеряшок мріють про рівне волосся хоча б на кілька місяців. Як же добре, що зараз є можливість зробити в салоні процедуру вирівнювання волосся! Правда? Але я б не поспішала.

В чому полягає механізм кератинового вирівнювання? Існує спеціальний склад речовин, який наносять на волосся. Важливо його чимось закріпити і залишити на волосині довше, і для цього використовують праску.

Часто згадуються негативні сторони кератину - це:
По-перше, уявіть, що відбувається з волоссям, коли рідина припікають зверху праскою. Всі складові починають випаровуватися з їдким запахом, при цьому страшно спалюючи волосся.

По-друге, в самій цій рідині в складі є формальдегід, який і є небезпечним компонентом у всій цій процедурі. Через кілька місяців, коли ефект зникне, як правило дівчата скаржаться на жахливий стан волосся, яке починає ламатися у самих коренів.

Якщо ж вас все-таки не зупинили згадані факти і ви зважилися робити дану процедуру, не полінуйтеся і поставтеся дуже ретельно до вибору майстра і склад засобів, на яких він працює. Кілька разів перепитаєте ніж працює майстер, запитаєте чи є в складі формальдегід.

І ще, не впевнені, що всі майстри про це говорять, але після перманентного вирівнювання не рекомендується фарбувати волосся, тому що компоненти фарби і засоби для цієї процедури можуть зреагувати між собою і тоді волосся не врятувати.
До речі, популярна думка що одиниці дівчат кажуть, що волосся навпаки покращився після кератину. Але це насправді дуже суб'єктивно! Є маса дівчат які регулярно роблять дану процедуру і все у них добре!

Це саме ті випадки, коли майстер сумлінно працював хорошими засобами.

Не забувайте! Обов'язково перед креатином потрібна консультація з майстром, ідеально в живу щоб можна було оцінити стан волосся, якщо все ж ви зважилися на кератин ознайомтеся з роботами майстра, інстаграм - це сила.

І тут можна знайти все, не робіть будь у кого, питайте все, що цікавить майстер своєї справи повинен надати вам всю інформацію. Якщо у кого-то була невдало проведена процедура, то потрібно розібратися в ситуації адже сам препарат ну ніяк не може нашкодити волоссю, важливо підібрати температуру до типу волосся! І найголовніше не забувайте яке волосся у вас були до процедури, так багато дівчат про це забувають і скаржаться що після волосся стали гірше.

Також важливо користуватися правильними засобами, тому що ти неправильному догляді раз і виникають великі проблеми, а багато дівчат нехтують правилами через те, що турботи досить дорогі.

Деякі знайомі часто відмовляють, але не слухайте «порадниць», краще знайдіть хорошого майстра, який все докладно розповість і пояснить і звичайно ж, зробить ваше волосся ідеальними.

Популярная продукция