SPA-догляд: нове слово в догляді за шкірою

1 лютого 2019

Сучасність диктує свої правила догляду за шкірою. Широко відомим стало поняття spa - догляду.
Що дає спа-процедура?
За термінологією, SPA (СПА) - допомагає боротися з сухістю шкіри, нестабільністю харчування, загоєнням ран і дрібних тріщин і справляються із загальним омолодженням шкіри.

СПА-комплекс за допомогою води, водоростей, грязей допомагає круто реабілітувати тіло, шкіру і волосся.

Ми поговоримо саме про тотальне відновлення для шкіри.

Спа-догляд допомагає вилікувати наявність мозолів, тріщин, гіпергідроз, гіперкератозів. За допомогою масажних рухів наноситься оздоровчий склад. Він ефективно діє на різні енергетичні точки людського тіла, тому спа завжди заспокоює.

Як провести спа?

Правильно проводити, як правило, окремо і покроково.
Детально проаналізуємо!

Перший крок - скрабування. Ороговілий шар клітин відмінно забирається і ось так шкіра готова до дії маски. Ідеально для підошов ніг, вони виносять кожен день надмірне навантаження.

Другий - нанесення живильної маски.

Третій - парафінотерапія. Так теплий парафін м'яко зігріває ваші руки і стопи, а результат який ви отримуєте - це ніжна зволожена оксамитова шкіра!

Четвертий крок - нанесення крему. Думаємо тут все зрозуміло!

С не частою періодичністю треба робити спа, не більше пару раз в тиждень.

І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї. Але пам'ятайте про обмеження і особливостям проведених салонних процедур.

Так як надмірна кількість виконуваних процедур може негативно вплинути на шкіру. Також плюс спа-процедур полягає в тому що завдяки їм манікюр і педикюр тримаються довше.

Популярная продукция