Різнобарвний френч - це нова класика?

23 жовтня 2018

Зробити цю осінь яскравіше допоможе різнокольоровий френч!
Десятиліттями французький манікюр вважався стандартом краси і акуратності.

Трансформація манікюру 2018

Французький манікюр перестав бути звичайним, крім стандартних кольорів при його створенні почали застосовувати суміш різних кольорів: синього і білого, замість стандартного нюда і пудри.
Зараз все надихаються пошуком з мережі Інтернет на експерименти з відтінками і варіантами оформлення.

Початок осені - не привід для нудьги, а задати гарний настрій допоможе барвистий манікюр. Зробити кольорове нейл-оформлення нескладно, але кінцевий результат Вас вже точно порадує.
Тому не відставайте від такого сучасного тренду, він дійсно тебе надихне на нові звершення і задасть тон сірим дням.
Якщо стандартні ідеї френча приїлися і злегка набридли, прийшов час міняти підхід до манікюру.
Кольоровий френч - це ковток свіжості, якась легкість і краса образу.

Кольоровий французький манікюр може бути від блакитного до чорного відтінку. Так, він включає в себе від 2 до 10 різних колірних відтінків - все залежить від власних уподобань. Френч завжди відмінно виглядає, але користується найбільшою популярністю серед дівчат саме в такому оригінальному форматі. При відповідній формі і акуратно-обрізаної кутикуле Ваші ручки заграють новими фарбами.

Але якщо ви все одно любите матові нігті і при цьому хочете зберігати гармонію і залишатися в тренді, то рекомендую вам звернути увагу на нюдовие відтінки. Наприклад нюдовий матовий, ефект виглядає дуже благородно і не так випадає і при цьому ви зберігаєте матові нігті. А ось темні матові нігті тепер однозначно антітренд, тому якщо хочете бути модною, його краще уникати.

Не забувайте, в інтернет - магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків і марок: YouPosh і KeyLA Professional. А також будь-якого іншого інструментарію для nail-майстра.

Популярная продукция