Космос-нігті: галактика з Instagram

20 жовтня 2018

Багато трендів приходять до нас не тільки з модних подіумів, показів дизайнерів, а навпаки - з акаунтів популярних блогерів в Instagram.
Часто, публікації зірок стають вірусними, а самі зірки є найчастіше тренд-мейкерами.
У мережі на сьогодні набирає популярність «космічний манікюр» !!
Такий манікюр переливається фарбами, сяє, абсолютно незвичайно виділяє нігтики.

Головне в космічному манікюрі - це блискітки і мерехтливі переливи. Нігті якої довжини підбирати - це взагалі неважливо в даному випадку.

Чим більш насичені відтінки, тим ефектніше виглядає кінцевий nail-результат!

Космічний манікюр має ряд переваг.
По-перше, це оформлення ти запросто можеш зробити вдома сама.
По-друге, космічні мотиви з блискіток добре виглядають на темно-синьому тлі. Він не буде надмірно викликає, цієї осені космос - ще один тренд! Числиться в топі найбільш гучних новинок! Виглядає абсолютно, а також супер стильно.

Космічна галактика на нігтях - це супер круто, супер яскраво, супер неординарно!

Якщо ти не любителька яскравих дизайнів, зроби трохи космічних атрибутів, а решта пальчики пофарбувати базовим однотонним кольором.

Інопланетяни - відмінна перспектива. Варто оформити один ніготь зображенням такого позаземного жителя і увагу до твоїх ручок буде величезним! Можна буде не міняти манікюр, а залишити первозданним до Хеллоуїну, це буде досить актуальним. Особливо якщо Ви плануєте образ інопланетної жительки.
Дизайн космічного манікюру робить Ваші нігтики аристократичними і цікавіше всіх інших.

А якщо не вийшло зробити той самий манікюр, то приходь до нас, навчимо!

В інтернет-магазині Beauty Whims можна побачити і придбати величезну різноманітність гель-лаків будь-яких відтінків і марок: YouPosh і KeyLA Professional. Ви можете без праці створювати ідеї або дизайни самостійно вдома, просто прикупивши у компанії Beauty Whims все необхідне для манікюру.

Популярная продукция