Як зробити ідеальний педикюр в домашніх умовах?

19 жовтня 2018

 

Сьогодні ми розглянемо педикюр в nail-індустрії! І як його зробити вдома таким, щоб виглядав не гірше ніж з салону краси.
Зосередимося на основних моментах, дамо прямі рекомендації та поради по догляду за ніжками. І підкажемо список важливих інструментів для створення успішного педикюру.

 

Перед тим як точити Ваші нігтьові, потрібно уявити що Ви хочете в результаті на них побачити.

 

Спочатку нам треба позбутися минулого покриття якщо воно у вас є. Якщо немає - це спрощує завдання.

 

Якщо є покриття на нігтиках: що робити

 

Шелак забирається таким чином: спочатку пройдіться по ньому пилкою, потім кладіть на нігті вату з ацетоном і залиште під фольгою на 10 хвилин.
І ретельно, але обережно зніміть покриття і пройдіться ваткою з ацетоном по всьому нігтям щоб забрати залишки.

 

Актуально буде приготувати ванночку для ніг: для цього візьміть кілька крапель звичайного гелю для душу і столову ложку соди, яка трошки розм'якшити і відбілити шкіру ніг. Щоб додатково розм'якшити Ваші нігті і щоб, надалі було зручно з ними працювати, потрібно нанести звичайний зволожуючий крем і занурити все на 10-15 хвилин в теплу воду. В цей час не зайвим буде приготувати скраб: для цього взяти морську сіль і додати столову ложку оливкової олії - все ретельно перемішати і отскрабіровать свої ніжки, забираючи бруд і частинки шкіри, що загрубіла.
Для кращого ефекту потрібно повторити таку процедуру хоча б раз на тиждень. Далі пройдіться Пензою по жорстких частинах стопи і постарайтеся максимально вичистити бруд з під нігтів. Дуже ретельно пройдіться по нігтиками, особливо якщо у вас вростають нігті, потрібно вичистити весь бруд щоб запобігти запалення.
Повторюємо дію на всіх пальцях.

 

Далі цієї ж паличкою, але вже плоскою стороною відсуньте кутикулу, щоб було зручно фарбувати, але якщо у вас велика кутикула її потрібно акуратно видалити ножицями або щипцями. Обрізаємо нігті щипчиками і робимо красиву форму.

 

І обов'язково проходимо пилкою. Далі ми шліфуємо поверхню нігтя до матовості, щоб лак ліг рівніше і тримався набагато довше. Тепер треба пройтися базою, яка теж зробить покриття більш довговічним. І нарешті покриваємо нігтики лаком.

 

Порада від Beauty Whims:
Якщо у вас сильно загрубіла шкіра на п'яті, можна вдома приготувати спеціальний пілінг. Необхідно: 2 столові ложки гліцерину і менше чайної ложки столового оцту. Змочуємо ватяні диски і прикладаємо до місць які потрібно розмягчіть.

 

Сподіваємося інформація і секрети від Beauty Whims були Вам корисними.

Популярная продукция