Двоколірний манікюр: яскравий тренд осені 2018 року

8 жовтня 2018

Мрієте про ефектний і ненудний осінній манікюр?
Є унікальний і навіть універсальний спосіб його втілення в життя!
У даній статті ми розглянемо наскільки вигідно двокольорове з'єднання відтінків лаків на Ваших нігтики. Це драматичний і водночас романтичний, простий або з оригінальним оформленням.

Якщо монохромний осінній манікюр 2018 роки вже трохи набрид, не забувайте про альтернативу - двоколірний дизайн.
Два лаку, невичерпна фантазія і творчий підхід допоможуть зробити nail-оформлення на всі 100, і більше відсотків. Суміш чорного з білим - це грань елегатності і лаконічності, червоного з чорним - додаток пекучого образу, а смарагдові, жовті або будь-які інші кольори обіцяють створення як простих так і складних композицій.

Двоколірний манікюр можна виконувати як завгодно: як в ніжних відтінках, так і в більш насичених тонах. Восени 2018/2019 року Beauty Whims радить зосередитись на модному поєднанні бордового і червоного, яскравому - червоного і чорного, незвичайному - смарагдового і синього, загадкове - блакитного і червоного, позахмарному - рожевого і небесного, м'якому - м'ятного і пудровий.
І не забувати про чорно-білої або біло-чорної класики!

У числі ідей двоколірного манікюру мармур, кольоровий французький манікюр, місячний, геометричний або візерунковий, в тому числі горошок, лапки, смуги, клітка і хвилі.
Не варто "заганяти" себе в жорсткі рамки, давайте волю експериментам !!!

Також не забувайте, Ви можете створювати двоколірний манікюр комбінуючи кольори на різних пальцях.
Або ж фарбувати нігті однієї руки в один колір, а інший руки - в контрастний або близький до першого відтінку. Такий собі незвичайний і не зовсім дзеркальний дизайн.

Ви можете без праці створювати ідеї або дизайни самостійно вдома, просто прикупивши у компанії Beauty Whims все необхідне для манікюру. А якщо не виходить, приходьте на навчальні курси до нас, адже ми передамо Вам величезну базу знань, умінь, професійний навичок і натхнення для плідної роботи в naills-індустрії.

І пам'ятайте, тренд усіх часів від Beauty Whims це не боятися експериментувати. Адже істина розкривається в пошуку, як і оригінальні та актуальні ідеї.

Популярная продукция