«Я стомилась. Хочу щось міняти...»

27 августа 2021

«Я стомилась. Хочу щось міняти...»
У багатьох майстрів через деякий час роботи звучить ця фраза. Чому?
Давайте розглянемо кілька аспектів Вашої втоми:
- Ви недооцінюєте себе як майстер - якщо Ви щойно закінчили навчання, то такі страхи є, але лише з практикою вони пройдуть. Якщо ж Ви майстер з досвідом , але Ви невпевнені в своїй роботі - рекомендую попрацювати на своїми помилками і пройти підвищення кваліфікації , щоб Ваші роботи були якісними і Ви себе почували впевнено. Повірте , що я проходжу підвищення кілька разів на рік!
= Низькі ціни - для майстра- новачка ,щоб напрацювати клієнтську базу і відпрацювати навики - це нормально . Потрібно, все ж правильно оцінити свою роботу і у Вашу ціну має включатися не тільки вартість матеріалів , але і невеликий заробіток. Це Ваш стимул зростати і продовжувати працювати у цій сфері.
Майстри ж з досвідом роботи мають ціну ставити відповідно до своєї якості роботи і стажу роботи. Не може коштувати послуга такого майстра 200 грн (я періодично чую від майстрів такі ціни). Згодом фраза : « Я стомилась. Хочу щось міняти .» - передає Вам привіт!
= Ви не розвиваєтесь - кожне підвищення кваліфікації - це той вогник, який запалює Вас і створює плани на майбутнє . Я особисто після кожного підвищення наповнююсь планами, мізки киплять коли це все встигнути, щоб відпрацювати освоєне. Міг би - ночував би на роботі.

Популярная продукция